Δηλώσεις στα Μ.Μ.Ε της Σκωτίας προέβη ο Καμερουνέζος διεθνής μέσος Arnaud Djoum ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας μας.

Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να επιθυμεί να ανοίξει ένα νέο κύκλο στην καριέρα του σύμφωνα πάντοτε με τις δηλώσεις του, και ίσως αυτό να είναι και το κλειδί στο να ολοκληρώσει η ομάδα μας μια πολύ μεταγραφή τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Arnaud Djoum:

” Ήθελα να κάνω κάτι καλό για τον σύλλογο. Ήταν μια ευκαιρία για μένα να κερδίσω ένα τρόπαιο, το πρώτο μου με τον σύλλογο. Πραγματικά ήθελα να κερδίσω αυτό το παιχνίδι”.

” Ίσως να ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι, ίσως όχι. Θα μιλήσω με τον προπονητή. Θα μιλήσουμε λίγο και θα δούμε τι θα γίνει. Αλλά ναι ίσως να ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι και γι’ αυτό είμαι απογοητευμένος”.

” Πραγματικά ήθελα να χαρίσω αυτό το τρόπαιο στον κόσμο. Με την στήριξη που μας έδωσαν, ήθελα να το κερδίσουμε γι’ αυτούς”.

” Τώρα πρέπει να μιλήσω με τον προπονητή και μαζί θα πάρουμε μια απόφαση. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση. Θα δούμε. Θα μιλήσω μαζί του αυτή την βδομάδα”.

“Όλα ήταν πολύ καλά εδώ για μένα. Από την πρώτη μέρα. Ακόμα και όταν ήμουν τραυματίας, είχα στήριξη από όλους. Απλά θέλω να πω ευχαριστώ στον σύλλογο και στους οπαδούς”.