Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε πως ο Σέρβος Djordje Denic βρέθηκε θετικός σε τεστ κορωνοιού.

Η ενημέρωση:

|Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο ενημερώνει ότι ο Σέρβος ποδοσφαιριστής της ομαδας μας Djordje Denic βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19, μετά από εξετάση στην οποία υποβλήθηκε σήμερα Σάββατο (04/07) με πρωτοβουλία της ομαδας μας σε ιδιωτική κλινική στην Λεμεσό ερχόμενος από το Βελιγράδι.

Ο ποδοσφαιριστής πριν από το ταξίδι του στην Κύπρο υποβλήθηκε στην σχετική εξέταση στην πατρίδα του με το αποτέλεσμα να είναι αρνητικό.

Να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής δεν φέρει οποιαδήποτε συμπτώματα.

Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο θα παραμείνει σε υποχρεωτική καραντίνα ακολουθώντας αυστηρά τις σχετικές οδηγίες οι οποίες απορρέουν απο αυτό.

Να τονιστεί ότι όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβάλλονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στους απαραίτητους ελέγχους, πρωτίστως για την διασφάλιση της υγείας τους κι ακολούθως για την ομαλή λειτουργία του.”

Στη συνέχεια ξεκαθαρίστηκε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν θα μεταβεί στις Πλάτρες για προετοιμασία. Το ίδιο ισχύει και για τον Μάρκοβιτς ο οποίος είναι ο μοναδικός με τον οποίο ήρθε σε επαφή ο παίκτης, ωστόσο στο τεστ που του υποβλήθηκε το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

Στην ομάδα της Λεμεσού αποφάσισαν να περάσουν από τεστ κορωνοϊού όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος για κάθε ενδεχόμενο.