Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη σημερινή κλήρωση: : «Όπως έχει διαμορφωθεί το σκηνικό με τους μονούς αγώνες, όλα τα παιχνίδια είναι στο 50-50. Σε ένα παιχνίδι μονό τα πάντα είναι πιθανά. Θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι 100% για να δούμε πως θα ανταποκριθούμε σε μια διοργάνωση με διαφορετική μορφή».

Για τους Γιαννιώτα και Ντιγκινί: «Ο Ντιγικίνι δέχτηκε ένα χτύπημα το οποίο του δημιούργησε ένα μικρό αιμάτωμα. Προληπτικά τον αφήσαμε εκτός. Για τον ίδιο λόγο έμεινε εκτός για τον αγώνα με την Καμριώτισσα ο Γιαννιώτας».

Για τον Χάμπο: «Ο Χάμπος συνεχίζει πρόγραμμα ενδυνάμωσης και μετρά αντίστροφα. Θα πάρει το χρόνο που απαιτείται για να είναι 100% έτοιμος. Δεν θεωρώ ότι θα είναι 100% έτοιμος τις επόμενες 2-3 βδομάδες».

Για τον Λάζαρο: «Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο ζήτημα θα ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας. Δεν μπορώ από τώρα να προκαταλάβω την απάντηση του ποδοσφαιριστή».

Για το μεταγραφικό πλάνο: «Το βασικό πλάνο είναι ένα αποκτηθεί ένας παίκτης μεσοεπιθετικά. Από εκεί και πέρα, μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου υπάρχει περισσότερος από ένας μήνας. Ο Σωφρόνης Αυγουστή είναι ο απόλυτος άρχοντας στο Κολόσσι. Αν ο ίδιος διαπιστώσει ότι η ομάδα χρειάζεται περεταίρω ενίσχυση, σαφέστατα και θα αποταθεί στη διοίκηση».