Για όλα τα νέα που αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0.

Ο Φανούρης Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στον επόμενο αγώνα, για την ετοιμότητα της ομάδας και στα μεταγραφικά.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με την Σάμροκ:

«Εξαρχής τονίσαμε ότι ήταν δύσκολος ο αντίπαλος που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Είναι ο διαφορετικός τρόπος που αγωνίζονται και η ετοιμότητα τους που κάνουν αυτή την ομάδα δυσκολοκατάβλητη.

Δεν χρυσώνουμε το χάπι και παραδεχόμαστε ότι δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα στην Ιρλανδία. Ο Απόλλωνας ωστόσο θα ανατρέψει τα δεδομένα και οι ποδοσφαιριστές μας θα προετοιμαστούν κατάλληλα γι’ αυτή τη δύσκολη αποστολή που έχουν μπροστά μας.

Φάνηκε στο Β’ μέρος ότι ήταν πιο έτοιμη ομάδα και δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό τους. Τελείωσε όμως εκείνος ο αγώνας και υποσχόμαστε ότι στην έδρα μας θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση.

Με όπλο την εμπειρία μας αλλά και με καθαρό μυαλό θα διαχειριστούμε το αποτέλεσμα με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Σχετικά με τις μεταγραφές:

«Δεν μπήκαμε ποτέ σε διαδικασία διάψευσης ονομάτων και ούτε τώρα θα μπούμε για τον Ζενεβουά. Προτεραιότητα μας είναι η απόκτηση ενός επιθετικού και ενός μέσου. Δεν ψάχνουμε για αμυντικό.

Για Σελίμοβιτς:

Είναι νωρίς να μιλήσουμε για την ετοιμότητα του Βαχίντ, υπάρχουν ακόμη τρεις προπονήσεις οι οποίες θα καθορίσουν την ετοιμότητα του ποδοσφαιριστής. Θα δούμε ποιοι θα προλάβουν μέχρι τότε.

Για το αν υπάρχει πρόταση της Πάφου για τον Ρομπέρζ: «Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Μετά τον αγώνα τις Πέμπτης θα δούμε».