Στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ ΦΜ 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου ενόψει του αυριανού σπουδαίου ντέρμπι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικό σχόλιο για το ντέρμπι: «Είναι ένα παραδοσιακό ντέρμπι μεταξύ δύο μεγάλων ομάδων, υπάρχουν πάντα πολλά κίνητρα και μεγάλη προϊστορία, είναι ένα ξεχωριστό 90λεπτο. Αυτός που θα βρεθεί στην μέρα του θα είναι πιο κόντα στην νίκη».

Για την κατάσταση της ομάδας: «Βλέπουμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι, είχαμε άσχημο ξεκίνημα και από τότε τρέχουμε να σώσουμε ότι σώζετε. Υπάρχει πάθος πάντοτε για την νίκη. Κερδίσαμε ντέρμπι που μας δίνει ώθηση και θεωρούμε πως η μόνη ομάδα που μας κέρδισε κατά κράτος ήταν η Ανόρθωση που μας κέρδισε στον 1ο γύρο γιατί δεν ταξιδέψαμε ποτέ στην Λάρνακα».

Για την προσέλευση: «Δεν είναι το δυνατό όπλο του Απόλλωνα πάντοτε όμως θα έχουμε την μεγαλύτερη μας προσέλευση για φέτος».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Απομένει μια προπόνηση το απόγευμα, θα δούμε για κάποιους που είναι εξαιρετικά αμφίβολοι. Ο μόνος που είναι ετοιμοπόλεμος είναι ο Γιαννιώτας».