Η εκπρόσωπος Τύπου της αελ , κ. Γενεθλίου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου για την διαιτησία του Κυριακάτικου αγώνα με αντίπαλο την ομάδα μας.

Αναλυτικά:

«Ερχόμαστε να συζητούμε για θέματα διαιτησίας που θεωρούμε ότι πρέπει να είναι 50-50. Το έχουμε πει αρκετές φορές φέτος ότι πρέπει να μην εμπίπτουν οι διαιτητές σε εσκεμμένες ενέργειες. Πρέπει πρωταγωνιστές να είναι οι ποδοσφαιριστές και όχι οι διαιτητές».

Στην κ. Γενεθλίου πρέπει να δημιουργήθηκαν αρκετά ψυχολογικά όλα τα χρόνια αυτά που η ομάδα μας ασελγούσε αγωνιστικά στην δική της, και παρακολουθούσε κάθε Πέμπτη τον Απόλλωνα στο Γιούροπα Λίγκ, όταν αυτή μαγείρευε πεντανόστιμες μπάμιες και παρακολουθούσε Master Chef!

Η συμπαθέστατη κατά τα άλλα κ.Γενθλίου μας δείχνει να έχει πάρα πολύ κοντή και μικρή μνήμη για το τι συνέβη στον πρώτο μεταξύ μας ημιτελικό!

Υ.Σ Σου υποσχόμαστε όλοι οι Απολλωνίστες ότι θα επανέλθεις από τη νέα αγωνιστική περίοδο και πάλι στα ερμάρια και στην κουζίνα σου για τις αγαπημένες σου μπάμιες!

–  Το Νυστέρι