Στον Sports One και στον συνάδελφο Χρήστο Παπακώστα μίλησε ο Φανούριος Κωνσταντίνου. Ο Εκπρόσωπος τύπου αναφέρθηκε για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με την Πάφο FC.

Για τις απουσίες;

“Δεν υπάρχει εξέλιξη. Υπολείπεται η τελευταία προπόνηση στο Κολόσσι, παρουσίας του Νίκου Κίρζη. Περιμένουμε πως θα καταστρώσει τα πλάνα ο Σωφρόνης Αυγουστή”.

Θα μιλήσει και ο Πρόεδρος;

“Δεν μιλάει απλά παρακολουθεί τη προπόνηση. Το συνηθίζει ο Πρόεδρος, Νίκος Κίρζης”.

Για Γιούστε και Περέιρα;

“Δεν θα μείνει κρυφό. Θα δούμε το απόγευμα. Ίσως αύριο το πρωί να δοκιμάσουν κάποιοι και να μπουν στην αποστολή. Ο κόσμος νομίζει ότι το κρύβουμε, ίσως να έχουν και δίκαιο. Όταν είναι στο όριο περιμένουμε και μπαίνουν στην αποστολή”.

Για τα μεταγραφικά; Δυο μεταγραφές;

“Αυτή τη στιγμή δεν είναι της ώρας. Αντέξαμε τόσες μέρες και δεν δώσαμε έμφαση. Να περιμένουμε να κερδίσουμε και θα ανοίξει το κεφάλαιο. Δεν υπάρχει κάτι το ουσιαστικό. Ίσως να πάρθηκαν αποφάσεις και να το ξέρει ο προπονητής και ο Πρόεδρος”.

Για τον ορισμό Γ. Νικολάου;

“Καθρέφτης είναι το γήπεδο. Θα δούμε, είναι ένας πολύπειρος διαιτητής. Έδειξε στο παρελθόν πως έκανε καλές διαιτησίες. Να μην προτρέχουμε. Η έννοια μας είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Να μην παρασυρθούμε και να αποπροσανατολιστούμε.”