Πολλά και ενδιαφέροντα είπε στην τηλεοπτική του συνέντευξη ο Νίκος Κίρζης στη Cablenet.

Μίλησε για τον Ενσούε και την αλλοπρόσαλλη στάση του, η οποία προβληματίζει τον προπονητή και τον ίδιο αφού αρχικά αρνήθηκε την πρόταση μείωσης αντιπροτείνοντας ότι θέλει να φύγει ενώ στη συνέχεια μετάνιωσε και άλλαξε γνώμη.

Αναφέρθηκε στο θέμα Παπουλή κατηγορώντας τον Παπασταύρου για αθέτηση της συμφωνίας κυρίων αφού μπήκε σε συζητήσεις μαζί του ενώ ο Απόλλωνας ήθελε να τον διατηρήσει στις τάξεις του, ωστόσο δεν χάλασαν οι σχέσεις με την Ομόνοια.

Μια άλλη σημαντική δήλωση ήταν ότι δεν πρέπει η κατάκτηση τίτλων να εξαρτάται από τις συμμαχίες των ομάδων και ότι τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στα καφέ και τα εστιατόρια.

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Φιλιώτη, ενώ τόνισε ότι ο Μπένσοπ θα πρέπει να αποδεχθεί την πρόταση για μείωση απολαβών όπως έκαναν όλοι οι ποδοσφαιριστές και ότι θα βρίσκεται στην προετοιμασία.

Επίσης, υποστήριξε ότι είναι υπέρ της καθόδου ξένων διαιτητών ωστόσο αυτό να μην επιβαρύνει οικονομικά σε μεγάλο βαθμό τις ομάδες αφού άλλο 10 παιχνίδια κι άλλο 36 όπως είπε.

Τέλος, αποκάλυψε το όνειρό του, να μπει ο Απόλλωνας στο νέο γήπεδο το 2022 ως πρωταθλητής!