Για όλα τα θέματα που απασχολούν το ρεπορτάζ της ομάδας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95 o εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το θέμα Χριστοδουλόπουλου: «Σήμερα θα πάρει την τελική του μορφή το θέμα. Ο ποδοσφαιριστής πέρασε από εξετάσεις για κορωνοϊό, ήταν αρνητικές και το βράδι είχε συνάντηση με τον Νίκο Κίρζη για να συζητήσουν την προοπτική συνεργασίας με τον Απόλλωνα. Ήρθε για να συζητήσει, να δει την πόλη και τις προπονητικές εγκαταστάσεις. Αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος θα προχωρήσει, για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο».

Για το τι καταδεικνύει το γεγονός πως ήρθε στην Κύπρο: «Το να έρθει στην Κύπρο δεν είναι το πιο επίπονο ταξίδι, όμως δείχνει πρόθεση αξιολόγησης ενός πιθανού νέου εργασιακού περιβάλλοντος. Ίσως να λέει πολλά, ίσως και τίποτα. Η σημερινή μέρα θα καταδείξει κατά πόσον ο Απόλλωνας μπορεί να εντάξει στο δυναμικό του τον Λάζαρο».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Ψάχνουμε για ενίσχυση. Καλύτερα να κρατάμε τη σειρά που προκύπτει μέσα από τον σχεδιασμό, θέλουμε ποιοτικό ακραίο επιθετικό. Αυτό που προέχει είναι να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Λάζαρο, όταν γνωρίζουμε την κατάληξη θα δούμε πώς προχωρούμε».

Για τον Ενσούε και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Πάφου: «Δεν έχουμε πρόταση για κανένα ποδοσφαιριστή, δεν μπορώ να σχολιάσω δημοσιεύματα».

Για την προετοιμασία και τα φιλικά: «Τα φιλικά που διεξάγονται αυτή την περίοδο είναι προπονητικού χαρακτήρα, δεν ασχολούμαστε με τα αποτελέσματα. Η ομάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο. υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Αναμένουμε έναν ανταγωνιστικό Απόλλωνα. Έχουν ενταχθεί οι δύο Σέρβοι, σιγά-σιγά θα μπει και ο Χάμπος. Γεμίζει η ομάδα και θα αρχίσει δουλειά στο τακτικό κομμάτι. Μέχρι τον Αύγουστο είχαμε δώσει έμφαση στη φυσική κατάσταση. Μας δόθηκε χρόνος να δουλέψουμε ώστε να αποφύγουμε καταστάσεις που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια».

Για τον Αγκίρε: «Έχει αποφύγει τα χειρότερα, υπήρχαν φόβοι για σοβαρή ζημιά. Θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα και θα επανενταχθεί το συντομότερο δυνατόν».

Για τις εξελίξεις στη διαιτησία: «Όλοι κρίνονται από την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο. Εάν συνεχίσουν τα σοβαρά λάθη που οι ίδιοι παραδέχτηκαν, είναι δύσκολα τα πράγματα. Να δούμε τι θα προσφέρει ο κ. Μάζιτς. Ας ελπίσουμε ότι φέτος θα είναι διαφορετικά τα πράγματα».