Η μεταγραφή του Μπεσάτ στην ομάδα μας, έφερε αρκετή μουρμούρα από τους οπαδούς επειδή ο Γάλλος αριστερός μπακ δεν γεμίζει το μάτι.

Η περσινή του παρουσία σε μια διαλυμένη ομάδα όπου δεν ξεχώρισε αλλά και το προχωρημένο της ηλικίας του ήταν οι δύο λόγοι που προκάλεσαν όλη αυτή την έκρηξη στα κοινωνικά δίκτυα.

Εγώ προσωπικά, δεν διαφωνώ με αυτή την άποψη. Ότι ο συγκεκριμένος, δεν έκανε την διαφορά σε μια μέτρια ομάδα, θα την κάνει σε εμένα που στοχεύω στο πρωτάθλημα;

Ωστόσο, πίσω από αυτή την επιφανειακή προσέγγιση υπάρχουν κι άλλα δεδομένα.

Πρώτο, είναι το βιογραφικό του πριν έρθει στην Κύπρο. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με πλούσιο βιογραφικό και πολλές εμπειρίες στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας.

Δεύτερο, δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής αφού βρίσκεται στο νησί μας εδώ και ένα χρόνο περίπου. Γνωρίζει ποιος είναι ο Απόλλωνας και τι απαιτήσεις υπάρχουν.

Τρίτο, πέρα από τον Ζάντερ πρόπερσι, η ομάδα μας δυσκολεύεται να βρει ένα ποδοσφαιριστή σε αυτή τη θέση με αποτέλεσμα να επωμίζεται το βάρος του βασικού όλα αυτά τα χρόνια ο Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος πάει στα 35 αύριο.

Με αυτή τη μεταγραφή μειώνεται το ρίσκο καθώς γνωρίζεις τι παίρνεις.

Ας μην ξεχνάμε πως σε ένα μήνα δίνουμε τον πρώτο μας αγώνα και όσο το δυνατόν λιγότερες αλλαγές γίνουν στην ενδεκάδα, τόσο το καλύτερο για την ομοιογένεια.

Εφόσον, αριστερό μπακ δεν είχαμε, τότε εντάχθηκε ένας από το Κυπριακό πρωτάθλημα ο οποίος θα μπορέσει να προσφέρει άμεσα.

Επίσης, στην ίδια θέση μπορεί να αγωνιστεί και ο Αγκίρε, ενώ αναμένεται να αποκτηθεί ακόμη ένας κοινοτικός για τον κατάλογο Β’ με παρόμοια χαρακτηριστικά που θα μπορεί να αγωνίζεται ως εξτρέμ και ως μπακ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.