Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς του Απόλλωνα. Ο ΣΥ.ΦΙ Δυτικά Προάστια Απόλλων ΘΥΡΑ 1 γράφει στην σελίδα του.

**Αφαιρέθηκαν λέξεις – φράσεις για νομικούς σκοπούς.

Όπως φαίνεται κάποιοι θυμήθηκαν και πάλι που αγωνίζονται. Δεν πήραν τη νίκη, αλλά τουλάχιστον έπαιξαν με πάθος όπως θέλει ο κόσμος της ομάδας να τους βλέπει.

Η ΘΥΡΑ 1 είναι εδώ, δεν πεθαίνει! Απλα απέχει από τα γήπεδα, κι οπότε χρειάζεται εδώ είμαστε να σας το υπενθυμίζουμε.

Την Κυριακή θα είμαστε όπως κάθε βδομάδα στο Οίκημα μας στον Υψωνα για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα.

Για άλλη μια φορά ΜΜΕ και ιστοσελίδες που εισηγούνται μετά μανίας ψυχραιμία λόγω έξαρσης του κορονοϊου, σκορπάνε ανενδοίαστα τον πανικό χρησιμοποιώντας πολλές φορές ακόμη και τις θεωρίες συνωμοσίας όπως, “βιολογικό όπλο”, “κερδοσκοπικό κόλπο φαρμακοβιομηχανιών”, “μαζική εξόντωση λόγω υπερπληθυσμού” και άλλα τέτοια για να προωθήσουν καλύτερα τις ειδήσεις τους, χωρίς να σκέφτονται ότι πολλής κόσμος δεν είναι ακόμη σε θέση να τα αντιληφθεί.

Εκμεταλλευόμενοι αυτή τη κατάσταση, αποπροσανατολίσατε τον κόσμο από το μείζον θέμα της λαθρομετανάστευσης που ταλανίζει την Κύπρο, αλλά και του ασύμμετρου πολέμου που έχουν κηρύξει οι…… στην μάνα Ελλάδα.

Στον Έβρο εδώ και μέρες επικρατεί μια κατάσταση ανορθόδοξου πολέμου.

Οι κατευθυνόμενοι ……. υποκεινούμενοι από τον …….. Ερντογάν, προσπαθούν με κάθε τρόπο να εισβάλουν στην Ελλάδα, για να πετύχουν για άλλη μια φορά τις αυτοεκπληρούμενες προφητείες τους, με στόχο να μετατρέψουν την πατρίδα μας σε ισλαμικό χαλιφάτο.

Δυστυχώς για αυτούς όμως, ο Ελληνικός στρατός και οι ακρίτες πολίτες φυλάνε Θερμοπύλες, την ίδια στιγμή που απόγονοι ανασκολοπιστών, πεμπτοφαλαγγιλίτες, και αριστεροί προσπαθούν να μας το παίξουν για ακόμα μια φορά δήθεν ανθρωπιστές.

Προσπαθούν να περάσουν στο κοινό την άθλια …… προπαγάνδα τους.
Δεν είναι η πρώτη φορά στην ιστορία μας που βλέπουμε δράση συμπαθούντων τον εχθρό σε πολιορκημένα εδάφη.

Κράτα μάνα, η Κύπρος στο πλευρό σου…

Υ.Γ Εἷς οἰωνὸς ἄριστος, ἀμύνεσθαι περὶ πάτρης

Υ.Γ Βαγόρα ζεις, εσύ μας οδηγείς

Υ.Γ ………

Υ.Γ Ο κάθε Κιουγλαμπεης και ο Ακιντζί πριν δεκαπέντε μέρες έλεγαν πώς με το να κλείσουμε τα οδοφράγματα πάμε το θέμα των συνομιλιών του κυπριακού 20 χρόνια πίσω, τώρα αποφάσισαν ότι είναι προτιμότερο να παραμείνουν κλειστά; ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ!

Υ.Γ Τελικά ζητάνε ακόμα κάποιοι την παραίτηση Κούμα;

Υ.Γ Με την κατάθεση Παπασταύρου τι γίνεται; Θα γίνει επιτέλους να ξεβρωμίσει ο τόπος ή τους έταξαν τίποτα και άρχισαν να κάνουν όλοι τους Κινέζους;

Υ.Γ Πρόεδρε που είσαι;