Η ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥ ΕΝΣΟΥΕ

Αρχηγός και στο γήπεδο για τη χώρα του αποδείχθηκε ο Εμίλιο Ενσούε στον αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Η Ισημερινή Γουινέα επικράτησε με 1-0 επί του Νότιου Σουδάν και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο των προκριματικών με τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Ο 29χρονος αγωνίστηκε για ολόκληρο τον αγώνα και ήταν με διαφορά ο πολυτιμότερος. Το σημαντικότερο στοιχείο όμως είναι οι θέσεις στις οποίες αγωνίστηκε. Και δεν ήταν μόνο μία. Ο Ενσούε αγωνίστηκε αριστερό εξτρέμ, επιθετικός αλλά και πίσω από τον επιθετικό δείχνοντας πόσο πολύ μπορεί να βοηθήσει με την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα του.

Πέρα από την τόνωση της ψυχολογίας του, ο ποδοσφαιριστής μας πήρε και σημαντικά λεπτά συμμετοχής τα οποία θα τον βοηθήσουν να αποκτήσει τη φόρμα που απαιτείται για το πρωτάθλημα μας.

Το τέρμα του με την Ισημερινή Γουινέα, το οποίο έδωσε και πρόκριση στην χώρα του, είναι πέρα για πέρα σημαντικό για την ψυχολογία του για τη συνέχεια της χρονιάς με την ομάδα μας.