Σε όλο τον κόσμο το ποδόσφαιρο εξελίσσεται, στη Κύπρο καταφέραμε το αδιανόητο, να εξελίξουμε το ΑΝΤΙΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και μπράβο μας!

Κάποιες ομάδες στο εξωτερικό έχουν προάγει το άθλημα σε ολάκερη επιστήμη με το γρήγορο ποδόσφαιρο που παρουσιάζουν, με τους φαντεζί συνδυασμούς τους, με τις έξυπνες κομπίνες τους και την τακτική τους στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου.

Στη Κύπρο μερικές ομάδες κατάφεραν κάτι το εξωπραγματικό. Να εξελίξουν το αντιποδόσφαιρο σε επιστήμη και να το μετατρέψουν σε κάτι απαίσιο, μισητό. Ναι στερούμε εμφανέστατα σε ποιότητα συγκριτικά με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αλλά η σκοπιμότητα έγινε το πρώτο μέλημα των ομάδων. Κάπου στην πορεία κάποιες ομάδες έχουν χαθεί.

Εκεί που βλέπουμε έξυπνες κομπίνες για να επιτευχθεί ένα γκολ, εδώ παρακολουθούμε τις εξυπνοβλακείες των ποδοσφαιριστών να σταματήσουν μια υποσχόμενη αντεπίθεση, να “εξαφανίζουν” τις μπάλες, να σωριάζονται στο έδαφος για να σπάσει ο ρυθμός του αντιπάλου, να καθυστερούν να επαναφέρουν τη μπάλα και γενικά να ρίχνουν την ταχύτητα της αναμέτρησης στο ΜΗΔΕΝ.

Κύριοι, το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που αγαπά ο κόσμος και το θεωρεί θέαμα, θέλει να περνά ευχάριστα τον χρόνο του στο γήπεδο και να το απολαμβάνει. Εσείς, το καταντήσατε σε μια κακόγουστη παράσταση που έχει απαξιωθεί από τον φίλαθλο, το σνομπάρει και το περιφρονεί. Δεν θέλει καν να ασχολείται με τη μπάλα.

Κάποτε ήταν η “αρρώστια” του, ο χώρος εκτόνωσης και διασκέδασης του. Πλέον ψάχνει άλλους τρόπους να περάσει τα απογεύματα της Κυριακής του. Ούτε καν από την τηλεόραση δεν σας βλέπει ρε.

Συνεχίστε με τον ίδιο ρυθμό και στο τέλος εκτός από το θέαμα, θα εξαφανιστεί και το ίδιο το άθλημα.