Τις τελευταίες ημέρες ο Απόλλωνας εξασφάλισε έσοδα από πωλήσεις δύο ποδοσφαιριστών.

Ο Ματία Σπόλιαριτς πωλήθηκε στην ΑΕΚ έναντι €200,000 και ένα σεβαστό ποσοστό μεταπώλησης ενώ ο Ανδρέας Καρώ μεταγράφηκε στην Λάτσιο με τον Απόλλωνα να λαμβάνει ένα ποσό γύρω στις €160,000 με την ομάδα μας να καταφέρνει να εξασφαλίζει και ένα μικρό ποσοστό σε περίπτωση που πωληθεί σε άλλη ομάδα στο μέλλον.

Λίγο λιγότερα από €400,000 είναι ένα εξαιρετικό ποσό για μια Κυπριακή ομάδα και πόσο μάλλον για δύο ποδοσφαιριστές που ούτε καν διψήφιο αριθμό συμμετοχών δεν σημείωσαν με την ομάδα. Και οι δυο μαζί. Ουσιαστικά εξασφάλισε σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ από τις εμφανίσεις τους σε μικρότερες ομάδες όταν ήταν δανεικοί.

Όλοι μας θέλουμε να αγωνίζονται ντόπιοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας, ωστόσο αυτοί οι δυο δεν είχαν χώρο στην ομάδα και οι ίδιοι δεν ήθελαν να παλέψουν για μια θέση στο ρόστερ αφού ήθελαν εγγυήσεις για την σημαντικότητα τους.

Από την άλλη πλευρά, είναι και η περίπτωση Πίττα. Ο διεθνής επιθετικός εξαργυρώνει το πείσμα του και τη θέληση του να διακριθεί με τον Απόλλωνα και επιβραβεύεται με χρόνο συμμετοχής.

Δεν είναι τυχαίο ότι στον χθεσινό αγώνα ανακηρύχθηκε MVP.

Ο Απόλλωνας εξελίσσεται σε μία ομάδα που έχει την ικανότητα, επειδή περί ικανότητας πρόκειται, να πωλεί ποδοσφαιριστές.

Μην ξαφνιαστείτε να προκύψουν κι άλλες πωλήσεις με την ομάδα μας να λαμβάνει αποζημιώσεις.