Μπορεί να μην έχει επισημοποιηθεί κάποια μεταγραφή ακόμη, ωστόσο ο προγραμματισμός στην ομάδα μας προχωράει. Ήδη, όπως ανακοινώθηκε, θα βρίσκονται στο Κολόσσι οι τρεις δανεικοί της περσινής χρονιάς ενώ όπως είναι γνωστό, υπάρχει συμφωνία με τους Μολ, Μπεσάτ και Αγκίρε.

Στην προσπάθεια δημιουργίας βάθους στο ρόστερ, υπάρχει η πρόθεση από την επιτροπή προγραμματισμού να εντοπιστούν ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να αγωνιστούν σε δύο θέσεις τουλάχιστον και να μπορούν να εγγραφούν στον κατάλογο Β’ καθώς οι 15 θέσεις των κοινοτικών και ξένων στην ομάδα μας θα συμπληρωθούν από τους:

Μολ, Ρομπέρζ, Γιούστε, Πέδρο, Μπεσάτ, Σακέτι, Μάρκοβιτς, Περέιρα, Παπουλή, Σαρδινέρο, Αγκίρε και Ζελάγια συν τους τρεις που θα έρθουν. Ένα μέσο (με τα χαρακτηριστικά του  Τζουμ), ένα επιθετικό (σαν τον Μάγκλιτσα) και ένα δεξί εξτρέμ.

Εκτός από αυτούς υπάρχουν οι έμπειροι Κυριάκου, Βασιλείου και Στυλιανού.

Η ομάδα μας ωστόσο, χρειάζεται περισσότερο βάθος στο έμψυχο δυναμικό και γι’ αυτό το λόγο θα γίνουν οι προσθήκες μέσω του καταλόγου Β’.

Ήδη σε αυτή τη κατηγορία περιλαμβάνονται οι Σελίμοβιτς και Ουεντραόγκο ενώ αναμένεται να αποκτηθούν τουλάχιστον ακόμη τέσσερις.

Ένας τερματοφύλακας (Ντελ Φαβέρο), δύο ποδοσφαιριστές για τα άκρα της άμυνας που να έχουν την ικανότητα να αγωνιστούν και ως εξτρέμ και ακόμη ένας επιθετικός ο οποίος θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ζελάγια και τον αντι-Μάγκλιτσα.

Τέλος, στο ρόστερ, πέρα από τους έμπειρους Κύπριους, θα βρίσκονται επίσης οι Καρώ, Πίττας, τα αδέλφια Σπόλιαριτς, Ψύχας και Παπαμιχαήλ.

Συνολικά, θα έχουμε τουλάχιστον 25 ποδοσφαιριστές, χωρίς τους τερματοφύλακες, για τη νέα απαιτητική περίοδο που πλησιάζει.