Καλησπέρα Καγκούρια μου,

Μπορεί να διανύω αισίως την 5η δεκαετία της ζωής μου ωστόσο κάποια γεγονότα και κυρίως κάποιες συμπεριφορές δεν μπορεί να τις αποδεχτεί ο οργανισμός μου ή και ο χαρακτήρας μου αν θέλετε.

Διαβάζοντας καθημερινά τα social media διαπιστώνω ότι η ανθρωπιά, οι αξίες και ο σεβασμός έχουν χαθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Διαβάζω τοποθετήσεις από διάφορους φίλους της ομάδας μας οι οποίοι σχολιάζουν, απαξιώνουν και κατακρίνουν ανθρώπους οι οποίοι μέχρι πριν μερικούς μήνες αποτελούσαν σύνθημα στα χείλη τους.

Οπαδοί οι οποίοι σε κάθε ποδοσφαιρική τους συζήτηση αισθάνονταν περήφανοι για την ομάδα τους και τα κατορθώματα της.

Περηφάνια γιατί σε κάθε δημοσίευμα ή κάθε τοποθέτηση αντιπάλου προπονητή άκουγαν και διάβαζαν μόνο επαίνους και διθυράμβους για τον Απόλλωνα.

Στράβωσε το πράγμα και οι περισσότεροι βρέθηκαν απέναντι σε όλα όσα έχω προαναφέρει, πυροβολώντας αδιακρίτως και ψάχνοντας για εξιλαστήρια θύματα.

Στον Απόλλωνα αλλά και στην κοινωνία μας γενικότερα πανηγυρίζουμε όλοι μαζί στις επιτυχίες, στα εύκολα, στα κύπελλα, τις προκρίσεις και ποζάρουμε με περηφάνια και αλαζονεία σε κάθε ευρωπαϊκό μας ταξίδι.

Αντίθετα στην αποτυχία και στις δύσκολες ημέρες λίγοι είναι αυτοί που στεκόμαστε δίπλα στην αρρώστια μας, στην καψούρα μας.

Κι αυτό γιατί οι περισσότεροι θα βρεθούν στο στρατόπεδο της κριτικής και της απαξίωσης.

Στο παραδοσιακό στρατόπεδο το οποίο οδήγησε την ομάδα στα πέτρινα χρόνια και στα χρόνια της απαξίωσης.

Το στρατόπεδο το οποίο ώθησε τον Ντίμη Κίρζη στην έξοδο το 1998, στους προπηλακισμούς του Φρίξου Σαββίδη, Παύλου Αριστοδήμου και του Γιώργου Παυλίδη.

Δυστυχώς ΠΟΤΕ δεν μαθαίνουμε και δυστυχώς δεν βλέπουμε πως από αυτές τις συμπεριφορές σωματεία όπως η Ομόνοια και η Ανόρθωση είναι στον αναπνευστήρα.

Πρέπει να μάθουμε στον Απόλλωνα να αγαπούμε ανιδιοτελώς την ομάδα.

Στα εύκολα και δύσκολα να είμαστε εκεί.

Οποίοι κι αν διοικούν την ομάδα.

Είτε οι Κιρζέοι είναι εκεί είτε οι Σαββίδιες.

Αυτή η αρρώστια που μας τρώει τα σωθικά διαχρονικά θα πρέπει να εξαλειφθεί.

Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι εδώ και μερικά χρόνια όλοι αποθεώνουν την ομάδα μας και εμείς οι ίδιοι πρέπει να την προστατεύσουμε.

ΥΣ 1 Εμείς ανεξάρτητου πορείας και προσώπων είμαστε ΑΠΟΛΛΩΝ.

ΥΣ 2 Κάποια ΜΜΕ έθαψαν τον Σωφρόνη αλλά σε κάποια στιγμή θα κάνουν κωλοτούμπες.

ΥΣ 3 Τα γραπτά ευτυχώς μένουν καγκούρια μου.

Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο!