Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη αναφορικά με το υπό ανέγερση γήπεδο στο Κολόσσι.

Οι παρευρισκόμενοι, ξεναγήθηκαν στον χώρο, μελέτησαν τα σχέδια του νέου γηπέδου, όπως επίσης και για το στάδιο των έργων (άρχισε να χτίζεται η κεντρική εξέδρα). Μάλιστα, είδαν από κοντά και τα βοηθητικά γήπεδα, τα οποία είναι έτοιμα! Όπως έγινε γνωστό, μέχρι τον Μάιο του 2022, το νέο γήπεδο της Λεμεσού θα είναι έτοιμο.

Μετά το τέλος της σύσκεψης οι Νίκος Κίρζης και Ανδρέας Μιχαηλίδης παραχώρησαν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Νίκος Κίρζης: «Ήρθαμε και είδαμε το όνειρο των Απολλωνιστών, αλλά και οπαδών άλλων ομάδων να παίρνει μορφή. Μας ικανοποιεί που το γήπεδο προχωρεί βάσει προγράμματος. Μπορεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση, λόγω κορωνοϊού, αλλά μας ικανοποιεί η εξέλιξη των έργων. Η Λεμεσός χρειάζεται αυτό το γήπεδο».

Ανδρέας Μιχαηλίδης: «Έχουμε σήμερα επιθεωρήσει τις εργασίες για το νέο γήπεδο. Το όνειρο των χιλιάδων Λεμεσιανών παίρνει «σάρκα και οστά». ‘Εχουν απαντηθεί πολλές ερωτήσεις από τις ομάδες. Σαν ΚΟΑ, εκφράζουμε την απόλυτη μας ικανοποίηση για τις εργασίες και θα ενημερώνουμε τα σωματεία για την εξέλιξη των έργων. Ο ίδιος ο ΠτΔ ρώτησε επισταμένα για τις εξελίξεις στο γήπεδο, τις οποίες παρακολουθεί πάρα πολύ στενά».