Καλησπέρα Καγκούρια μου,

Παρακολούθησα χθες το βράδυ τους πανηγυρισμούς στην όμορφη Θεσσαλονίκη για χατίρι του Πρωταθλητή ΠΑΟΚ, και αναπόφευκτα στο μυαλό μου ήρθε ο συσχετισμός με τον Απόλλωνα.

Δίψα, τρέλα, πώρωση, δυναμική, οικογένεια και ομοψυχία. Στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ομάδα του δικέφαλου του βορρά και κάποια από τα οποία απουσιάζουν εκκωφαντικά από την δική μας ομάδα και τα οποία ίσως να αποτελούν και τον λόγο που δεν καταφέρνουμε να εκπληρώσουμε εδώ και χρόνια τον πολυπόθητο μας στόχο.

Πρώτα απ΄όλα είδα μια τεράστια οικογένεια να ζουν και να αναπνέουν από το πρώτο λεπτό της χρονιάς για την χθεσινοβραδινή στιγμή.

Έβλεπες στα μάτια όλων την λύσσα και το πάθος για να στεφθούν πρωταθλητές. Χωρίς διάθεση για εσωστρέφεια όταν στράβωσε λίγο η κατάσταση τον Ιανουάριο με την φυγή του Πρίγιοβιτς.

Ζούσαν μόνο και μόνο για να κάνουν τον ΠΑΟΚ Πρωταθλητή, από τον τελευταίο υπάλληλο της ΠΑΕ μέχρι τον τελευταίο οπαδό του δικεφάλου.

Στόχος ζωής για όλους… Ο ΠΑΟΚ Πρωταθλητής.

Στην δική μας περίπτωση πολλά από τα πιο πάνω στοιχεία δεν υπάρχουν στο Κολόσσι και γενικότερα στο στρατόπεδο του Απόλλωνα.

Παρακολουθήσαμε μια ανισορροπία στο πάθος κάποιων ποδοσφαιριστών. Άλλοι μαχόμενοι και άλλοι τουρίστες!

Η διοίκηση δεν αξιολόγησε σωστά την κατάσταση σύμφωνα με τα όσα είπε πριν από μερικές βδομάδες ο Εκ. Τύπου της ομάδας μας Φανούριος Κωνσταντίνου, και ο κόσμος με το πιστόλι στο χέρι πυροβολεί αδιακρίτως τον οποιοδήποτε εργάζεται στην ομάδα.

Με αυτά τα δεδομένα πρωτάθλημα δεν παίρνεις ούτε μετά από χρόνια. Για να το πετύχεις θα πρέπει ΟΛΑ να δουλεύουν άψογα και κυρίως αρμονικά.

Να σταματήσουμε να ψάχνουμε δικαιολογίες ο καθένας από την δική του θέση και τότε ίσως αλλάξουμε τα δεδομένα.

Η διοίκηση να παρουσιαστεί ακόμη πιο αποφασισμένη και διψασμένη, όπως και η τεχνική ηγεσία και να φτιάξουν μια ομάδα η οποία να γ@μ@ στο γήπεδο τον κάθε αντίπαλο και τους διαιτητές όπως έκανε ο Ιβάν Σαββίδης μετά το περσινό πάθημα.

Από την άλλη και εμείς οι οπαδοί θα πρέπει να αποφασίσουμε τι ακριβώς θέλουμε.

Αν θα είμαστε Απολλωνίστες στα ταξίδια και στις επιτυχίες και αστυνομικοί στις αποτυχίες.

Αν ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ… ίσως βιώσουμε τις μαγικές στιγμές που έζησαν το βράδυ της 21ης Απριλίου ο ΠΑΟΚ και ο λαός του.

Υ.Σ Ο καθένας καθορίζει την τύχη του και την μοίρα του στην όμορφη αυτή ζωή.

Μαέστρο μία Γλυκερία παρακαλώ!

Αμέσως Κάγκουρα μου!

Υ.Σ Όμορφη Θεσσαλονίκη τα μαγικά σου βράδια νοσταλγώ!

** Οι φωτογραφίες είναι από την επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Απόλλωνα Λεμεσού στο Facebook.