Ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Διαιτητών, Βασίλης Δημητρίου μίλησε στον Super Sport FM 104.0.


Για το Κούπερ τεστ που ήταν προγραμματισμένο για τις 16:00 την ερχόμενη Δευτέρα: «Όλα προγραμματίζονται από νωρίς. Κανένας δεν περίμενε να είχαμε τέτοιες θερμοκρασίες αυτό το διάστημα. Το καλό είναι ότι λύθηκε το θέμα χωρίς περαιτέρω συζητήσεις. Άλλαξε η ώρα και θα αρχίσει στις 18:00. Είναι πολύ απαιτητικό το τεστ και για αυτό προπονούμαστε για να ανταπεξέλθουμε».

Έχετε ζήσει ξανά τέτοιο καλοκαίρι; «Προσωπικά, πρώτη φορά ζω τέτοιο θερμό καλοκαίρι».

Για το ότι ήταν στο φιλικό με Νέα Σαλαμίνα – Αναγέννηση το βράδυ της Πέμπτης: «Υπήρχε πολλή υγρασία. Το παλεύουμε και θα συνεχίσουμε. Ελπίζω τις επόμενες μέρες να πέσει η θερμοκρασία».

Για την κριτική: «Είναι καλόπιστη η κριτική. Πρέπει να αντιλαμβάνεσαι τα λάθη σου. Το σημαντικό είναι να μην κάνεις ξανά τα ίδια λάθη».

Για τις νέες συνθήκες με τον κορωνοϊό: «Προσπαθούμε να ακολουθήσουμε τα πρωτόκολλα για να επανέλθουμε στη φυσιολογική ζωή ενός παιχνιδιού. Την περασμένη βδομάδα έκανα 4 τεστ λόγω του ότι ήμουν σε παιχνίδι για τα ευρωπαϊκά κύπελλα».

Για το ότι οι διαιτητές είναι στο επίκεντρο: «Θα προσπαθήσουμε να μην είμαστε στο επίκεντρο. Λάθη πάντα θα γίνονται. Ευελπιστούμε με το VAR θα τα ελαχιστοποιήσουμε. Θα είναι ένα σημαντικό εργαλείο για μας. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι το VAR επεμβαίνει μόνο σε μεγάλο λάθος του διαιτητή. Αν έχει επαφή και ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά, είναι θέμα κρίσης. Ευελπιστούμε να τελειώσει το πρωτάθλημα και να μην ασχολούνται με τους διαιτητές».

Για τον ορισμό του Γιώργου Νικολάου σε τρία παιχνίδια μέσα σε μια βδομάδα: «Δεν γνωρίζω γιατί έγινε αυτό. Υπάρχει ο αρμόδιος για τους ορισμούς. Κάτι ήξερε καλύτερα».

Για τη συνάντηση με τους παράγοντες: «Νιώθουμε πολύ καλύτερα μετά τη συνάντηση. Το είχαμε ανάγκη για να βρεθούμε μαζί τους. Ευελπιστώ να συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς. Εμείς, δεν θέλουμε να παίζουμε πρωτοσέλιδα, δεν αρέσει σε κανένα».

ΥΓ ΨΗΛΕ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ…ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!

ΥΓ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΙΚΕΙΣ!