Ήρθε το καλοκαίρι του 2012 και από τότε συνέβαλε στα μέγιστα για τις μεγάλες επιτυχίες τις οποίες γνώρισε η ομάδα μας σε Κύπρο και Ευρώπη την τελευταία επταετία.

Ο Μπρούνο Βάλε ήταν ο τερματοφύλακας και γενικά ο ποδοσφαιριστής ο οποίος με την απόκρουση στο πέναλτι του Βουό στον τελικό κυπέλλου του 2013 άλλαξε τη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου.

Από τότε πέρασαν τα χρόνια με εκατοντάδες συμμέτοχες, με 3 κατακτήσεις κυπέλλου, 2 σουπερ Καπ, ενώ συμμετείχε κάθε χρόνο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με αποκορύφωμα τις 4 παρουσίες στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ.

Το τέλος για τον Πορτογάλο κήπερ έφτασε, και δεν θα σταθούμε στις τελευταίες άτυχες στιγμές που είχε αλλά στα όσα πρόσφερε στον ποδοσφαιρικό Απόλλωνα.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και πληροφορίες μας μέσα από τα ενδότερα της ομάδας σε λίγες βδομάδες ο Βάλε αναμένεται να αποχαιρετήσει τους πολλούς φίλους που έκανε κατά την εδώ του παρουσία.

Η προσφορά του σαφέστατα είναι τεράστια και πάντα το όνομα του θα κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία του συλλόγου, αλλά και στις καρδιές των χιλιάδων οπαδών του συλλόγου.