Στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ ΦΜ μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Από τις δηλώσεις του ξεχώρισε η ατάκα του για το τελευταίο απόκτημα της ομάδας μας, Νίκολας Καρέκα, για τον οποίο είπε πως είναι έτοιμος και πως πραγματοποίησε καλοκαιρινή προετοιμασία με την προηγούμενη του ομάδα.

Πρόσθεσε ότι δεν εγγράφηκε στον κατάλογο επειδή δεν παραλήφθηκε ακόμη το απαραίτητο έγγραφο από την Γκρέμιο.

Αναλυτικά:

Για τους αγώνες με την Αούστρια:

Η σκέψη μας είναι στο παιχνίδι κόντρα στην Αούστρια, την είχαμε παρακολουθήσει και στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, οι ήττες της όμως δεν αλλάζουν κάτι, να πάμε εκεί να σκοράρουμε σεβόμενοι όπως πάντα την αντίπαλη ομάδα. Δεν αγωνιζόμαστε μονοί μας, αυτή η ομάδα έρχεται από ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα με πενταπλάσιο προϋπολογισμό όμως θα προσπαθήσουμε ακόμη και για την νίκη.

Απουσίες:

Είναι οι τρείς που είναι τιμωρημένοι με κάρτες, Ζελάγια, Σακέτι και Παπουλής. Είναι πολύ σημαντικές απουσίες, είναι όμως και ένα κίνητρο να αγωνιστούμε για αυτούς και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Για τον Ένσουε:

Είναι σε πολύ καλό βαθμό από θέμα φυσικής κατάστασης. Είναι επαγγελματίας είχε όμως μεγάλη αποχή, ανυπομονούμε να τον δούμε με την φανέλα της ομάδας μας.

Για τον Καρέκα:

«Ο Νίκολας Καρέκα έκανε προετοιμασία και είναι έτοιμος. Ο λόγος που δεν ήταν στον κατάλογο που δηλώσαμε είναι γιατί δεν πήραμε ένα απαραίτητο έγγραφο από την Γκρέμιο. Εφόσον πάρουμε αυτό το έγγραφο τις επόμενες ώρες όμως θα δούμε αν μπορούμε να κάμουμε αλλαγή και να τον εγγράψουμε λίγο πριν τον αγώνα».

Μεταγραφές:

Δεν σκεφτόμαστε τώρα αυτό το ενδεχόμενο, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει ενίσχυση. Δεν συντρέχει τώρα κανένας λόγος να πιέζουμε τα πράγματα. Έχουμε αγώνες μπροστά μας.