Τα ερωτηματικά στο ποδόσφαιρο μας παραμένουν και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν και πως θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την καραντίνα: «Είναι μια δύσκολη διαδικασία αλλά είναι αναγκαίο κακό και κανείς δεν μπορεί να την αποφύγει. Με την πάροδο του χρόνου τα πάντα θα είναι καλύτερα και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα μας. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ακούμε τους επιστήμονες».

Για τα γενέθλια του Απόλλωνα: «Είναι μια σημαδιακή μέρα για την ομάδα μας που συμπληρώνει 66 χρόνια λαμπρής ιστορίας. Να ευχηθούμε στην οικογένεια του Απόλλωνα και όσους τον υπηρέτησαν χρόνια πολλά με την ευχή να έχουμε πολλές χαρές και τρόπαια στα επόμενα χρόνια».

Για τον καιρό προετοιμασίας που θα χρειαστεί η ομάδα: «Θα χρειαστούν 20 ημέρες περίπου και ουσιαστικά θα είναι η κανονική προετοιμασία για την ερχόμενη περίοδο. Είναι για όλες τις ομάδες το ίδιο και θα δούμε πως θα το διαχειριστούμε. Θα προσπαθήσουμε μέσα από ανθρώπους που κατέχουν το αντικείμενο να ενισχύσουν το επιτελείο και να είμαστε έτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και την επόμενη χρονιά».

Για το αν υπάρχει πρόταση για το οικονομικό: «Δεν υπάρχει κάτι το ουσιαστικό αυτή τη στιγμή. Όταν υπάρχουν εξελίξεις θα προχωρήσουμε σε τοποθέτηση. Τώρα είναι στη διαδικασία των συζητήσεων. Είμαστε σε μια εποχή που άπαντες θα πρέπει να κάνουν υποχωρήσεις».

Για το μπάτζετ της νέας χρονιάς: «Δεν υπάρχει καμιά σκέψη επί της παρούσης μιας και δεν ξέρουμε πως θα συνεχίσει η χρονιά».

Για τον προγραμματισμό: «Γίνονται διάφορες σκέψεις και προεργασίες γιατί θα είναι μικρό το διάστημα των μεταγραφών, και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για τον Πέδρο και ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα: «Η επιθυμία είναι κοινή και απ’ τις δυο πλευρές όμως το θέμα αυτό χειρίζεται το ΔΣ της εταιρείας και όταν έρθει η ώρα θα προκύψουν εξελίξεις».

Μπορούν οι ομάδες να ζητήσουν προπονήσεις μικρών γκρουπ: «Δεν θα σχολιάσω το τι έγινε με την Ανόρθωση και δεν το θεωρώ ως το μεγαλύτερο ζήτημα. Είναι όμως σοβαρό ζήτημα το αν μπορούν να υπάρχουν προπονήσεις μικρών γκρουπ το οποίο εξετάζουν οι ομάδες. Είναι βέβαια και η ανασφάλεια των ποδοσφαιριστών. Αν τα κρούσματα συνεχίσουν να μειώνονται τότε σιγά σιγά θα γίνει η συζήτηση για το αν μπορούμε να επιστρέψουμε. Την επόμενη εβδομάδα αν τα κρούσματα είναι λιγότερα ίσως το δούμε».