Θεωρητικά ακόμη να ενισχυθεί η ομάδα μας ωστόσο πρακτικά έχουν προστεθεί τρία “όπλα” στα φαρέτρα του Σωφρόνη Αυγουστή.

Τρία παιδιά δικά μας, τα οποία δεν χρειάζονται ούτε χρόνο προσαρμογής στη Κύπρο, ούτε χρειάζεται να τους εξηγήσει κανείς που βρίσκονται. Ξέρουν ποιος είναι ο Απόλλωνας και τι στόχους έχει. Ούτε θα κάτσει κάποιος να τους αναλύσει ποιοι είναι οι αντίπαλοι και την δυναμικότητά τους.

Πίττας, Καρώ και Σπόλιαριτς, επέστρεψαν σοφότεροι, εμπειρότεροι και με περίσσια αυτοπεποίθηση. Ο ένας ανακηρύχθηκε πρώτος Κύπριος σκόρερ, ο άλλος τιμήθηκε ως ο πολυτιμότερος της Εθνικής Ελπίδων και ο τελευταίος… συμπεριλήφθηκε στη κορυφαία ενδεκάδα και ψηφίστηκε ως ο καλύτερος νέος.

Σύμφωνα με τους ειδικούς του ποδοσφαίρου, η αυτοπεποίθηση είναι το κυριότερο προσόν των ποδοσφαιριστών. Μπορεί μόνο με την τεχνική να κερδίσεις έναν αγώνα αλλά σε συνδυασμό με την αυτοπεποίθηση, μπορείς να κερδίσεις τρόπαια.

Την αυξημένη αυτοπεποίθηση και την απαραίτητη νοοτροπία την αντιληφθήκαμε μέσα από τις πρόσφατες δηλώσεις και των τριών στα ΜΜΕ αφού εξέφρασαν την άποψη ότι μπορούν να αγωνιστούν στην ομάδα. Το απέδειξαν άλλωστε με τις επιδόσεις τους.

Ωστόσο άλλο να ξεχωρίζεις στον Απόλλωνα κι διαφορετικό σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα με διαφορετικούς στόχους.

Το μέλλον τους ανήκει και καθρέφτης είναι το γήπεδο. Στα πόδια τους είναι να αρπάξουν τις ευκαιρίες τους και να πετύχουν ακόμη περισσότερα.