Διαβάζουμε στο goal.com.cy…

Σε πρώτη φάση, η διοίκηση της Ανόρθωσης αναμένεται να απαιτήσει από τον Ανδρέα Παντελή και τους συνεργάτες του, ένα ποσό που ξεπερνά τις 800 χιλιάδες ευρώ. Η υπόθεση έχει ανατεθεί σε γνωστό δικηγορικό γραφείο της Λάρνακας και πολύ σύντομα αναμένονται εξελίξεις που ενδέχεται να καταλήξουν στις δικαστικές αίθουσες. Ο Ανδρέας Παντελή δεν έχει πληρώσει ούτε μία δόση των €37.777 ετησίως, όπως προνοούσε η «συμφωνία επί δικαστηρίω».

Αυτή η απόφαση του δικαστηρίου βγήκε στις 15 Μαΐου 2012… Από τότε έπρεπε ο κ. Παντελή να δίνει κάθε χρόνο αυτό το ποσό (€37.777) αλλά προτίμησε να μην δώσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ…

Ο άνθρωπος ο οποίος υπερασπιζόσασταν και τον πιστεύατε. Σας ξεγέλασε και σας έχει κλέψει πολλές φορές.

Σύμφωνα την εφημερίδα «Goal», η Ανόρθωση θα καλέσει τον Ανδρέα Παντελή και τους συνεργάτες του να τιμήσουν την υπογραφή τους και να αναλάβουν για να αναλάβουν προσωπικά την υπόθεση Κατσαράβα.

Η Ανόρθωση φέρεται να έχει αναθέσει σε δικηγορικό γραφείο της Λάρνακας την υπόθεση και σύντομα αναμένεται να προκύψουν εξελίξεις. Η «Κυρία» απαιτεί από τον Ανδρέα Παντελή και τους συνεργάτες του ένα ποσό που ξεπερνά τις 800.000 ευρώ.

Καλά ξεμπερδέματα…