Για τη μείωση της διαφοράς από την πρώτη θέση, την έναρξη των πλέι οφς και τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον Απόλλωνα μίλησε ο Φανούριος Κωνσταντίνου στον ΣΠΟΡ ΦΜ (95.0).

Ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων στον ΣΠΟΡ ΦΜ εξέφρασε την πίστη του για τις δυνατότητες του Απόλλωνα τονίζοντας πως κρατάνε μικρό καλάθι ενόψει του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Την ίδια ώρα αναφέρθηκε και στις εξελίξεις με το νέο γήπεδο της Λεμεσού υπογραμμίζοντας πως είναι πλέον μέρος της καθημερινότητας του Απόλλωνα.

Για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος: «Απ’ τις πέντε ομάδες εμείς και η ΑΕΚ είμαστε στην πιο δύσκολη θέση. Σίγουρα προσδοκούσαμε σε καλύτερο πλασάρισμα πριν από μερικές εβδομάδες αλλά η διαφορά ψαλιδίστηκε. Είχαμε κάνει δυο νεκρά διαστήματα φέτος και γνωρίσαμε πολλές ήττες και σίγουρα έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας αρχής γενομένης στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό».

Για το γεγονός πως όλοι χάνουν βαθμούς: «Εμείς βλέπουμε τα δικά μας. Δουλεύουμε για να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι για τη συνέχεια. Το τι κάνουν οι άλλοι δεν έχει καμιά σημασία. Αν εμείς δουλέψουμε και παρουσιαστούμε όπως πρέπει σίγουρα θα βρούμε ευκαιρίες για να μειώσουμε και να πλησιάσουμε την πρώτη θέση».

Για τα αγωνιστικά: «Εκτός οι Γιαννιώτας, Γκακπέ, Μολ και θα δούμε για τον Χάμπο. Είναι σε καλύτερη κατάσταση ο Μάρκοβιτς. Ο Πέδρο είχε ένα μικροπρόβλημα τις τελευταίες μέρες και τον βόλεψε το γεγονός πως είχε κάρτες με την Νέα Σαλαμίνα. Έχει περισσότερες πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι παρά να το χάσει».

Για το πρόγραμμα: «Είναι άλλο το να δίνεις παιχνίδι κάθε τρεις ημέρες και διαφορετικά ένα παιχνίδι την εβδομάδα και προπονητής να μπορεί να δουλέψει όπως θέλει».

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Να κρατάμε μικρό καλάθι και δεν είναι θέμα φόβου ή κάτι άλλο. Έχουμε τρομερή πίστη στις δυνατότητες της ομάδας μας και καθρέφτης θα είναι το γήπεδο».

Για το γήπεδο της Λεμεσού και το θεμέλιο λίθο: «Έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας μας και ο Απόλλωνας εργάζεται για το νέο γήπεδο καθημερινά τα τελευταία δυο χρόνια. Όλο το προσωπικό πήγε σε ταξίδια για να επιμορφωθεί σε θέματα και να αποκομίσει εμπειρίες που θα βοηθήσουν. Ευχαριστούμε την πολιτεία και τoν ΚΟΑ βοήθησαν έμπρακτα το τελευταίο καιρό».