Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων ενόψει του αποψινού αγώνα με την Ζαλγκίρις στο ΓΣΠ. Η πώληση θα συνεχιστεί και στο γήπεδο με τα ταμεία να ανοίγουν στις 18:30.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ σε δυτική και ανατολική εξέδρα.

Αναλυτικά:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει ότι για τον επαναληπτικό αγώνα του Α’ προκριματικού γύρου του UEFA Europa League, με αντίπαλο την Κάουνο Ζαλγκίρις, ο οποίος θα διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη 18/07, ώρα 20:00 στο Στάδιο ΓΣΠ στην Λευκωσία, τα ταμεία και οι είσοδοι θα ανοίξουν στις 18:30.

Λόγω της συνέχειας της εφαρμογής του μέτρου της κάρτας φιλάθλου, παρακαλούνται όλοι οι κάτοχοι διαρκείας όπως μεταβούν στο Apollon Official Store για να προμηθευτούν το εισιτήριο τους όπως προβλέπεται στα προνόμια της κατηγορίας εισιτηρίου διαρκείας τους. Οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν επίσης να παραλάβουν το εισιτήριο τους και από τα εκδοτήρια του ΓΣΠ.

Επίσης, όσοι δεν έχουν ακόμη παραλάβει τις κάρτες διαρκείας τους θα μπορούν να το πράξουν από το ταμείο Δ6 του ΓΣΠ, πριν τον αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Δυτική Κερκίδα:

Γενική Είσοδος: 15 ευρώ

Παιδικό (κάτω των 12): 1 ευρώ

Ανατολική Κερκίδα:

Γενική Είσοδος: 15 ευρώ

Παιδικό (κάτω των 12): 1 ευρώ

Δυτική Κερκίδα – Κεντρικό Κάτω Διάζωμα (106,107, 204, 205,206):

Γενική Είσοδος: 20 ευρώ

Παιδικό (κάτω των 12): 5 ευρώ

Δυτική Κερκίδα – Κεντρικό Άνω Διάζωμα (305, 306):

Γενική Είσοδος: 30 ευρώ

Σημαντικές Διευκρινίσεις:

– Συνεργείο έκδοσης κάρτας φιλάθλου θα λειτουργεί από τις 11:00 μέχρι τις 16:00 στο Τσίρειο στάδιο, ενώ από τις 18:00 και μέχρι και την έναρξη του αγώνα θα εκδίδονται κάρτες φιλάθλου στο ΓΣΠ.

– Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή του εισιτηρίου από τους κατόχους διαρκείας, η παρουσίαση της κάρτας διαρκείας τους και της κάρτας φιλάθλου τους.

– Οι κάτοχοι διαρκείας κατηγοριών GOLD JUNIOR, GOLD TEENS, GOLD, PLATINUM και ELITE, δικαιούνται θέση στον κεντρικό κάτω διάζωμα του ΓΣΠ.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ