Αλήθεια πως το είχαν πει πέρσι ο Καραπατάκης και ο Μάκης πριν τα μεταξύ τους παιχνίδια για κύπελλο και πρωτάθλημα;

Ροτέισιον το είπαν αυτοί, αλλοξοκωλιά το είπε όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Ο ένας ήθελε πρωτάθλημα και ο άλλος κύπελλο. Πάρε εσύ αυτό, δώσε εσύ εκείνο. Παρατάσσουν εντεκάδες ήττας με αλλοξοκωλιά ο ένας στο πρωτάθλημα ο άλλος στο κύπελλο και όλα πήραν τον δρόμο τους και άσε τον Κίρζη να κάθεται και να προβληματίζεται πως χάθηκε αυτό το πρωτάθλημα που οι πάντες αναγνώριζαν ότι του ανήκε.

Φέτος παρόμοιες καταστάσεις. «Σκίζεσαι να τους κόψεις βαθμούς, κάθεσαι και τις τρως από εμένα και σου δίνω το κύπελλο στο πιάτο». Πρέπει όμως να το φτιάξουμε το πράγμα με τρόπο μην μας πάρουν και χαμπάρι και μας αρχίσουν τα μπινελίκια.

Βγαίνει λοιπόν ο Μάκης στη cytavision και δηλώνει ότι θα δώσουν άδεια στους διεθνείς τους ακόμα και πριν τον τελικό για να ξεκουραστούν ενόψει …του χρόνου!!!

Πιο προβλεπτός πεθαίνεις!

Έχει ακόμα κανένα που αμφισβητεί ποιος θα είναι ή μάλλον ποια θα είναι η κυπελλούχος Κύπρου 2018-19;

Η αιώνια χαμένη των τελικών λοιπόν θα είναι η «πανάξια» κυπελλούχος Κύπρου.

Πάντως εγώ αν ήμουν Σωφρόνης, θα κατέβαζα εντεκάδα με τους αναπληρωματικούς για τους δύο τελευταίους αγώνες. Αφού έτσι κι’ αλλιώς η δεύτερη ή τρίτη θέση δεν θα έχει σημασία αφού από το 2ο προκριματικό θα ξεκινήσει η κυπελλούχος αελ. Με αυτόν τον τρόπο ξεκουράζω τους παίκτες μου 2 εβδομάδες πιο νωρίς και ταυτόχρονα ξεφτιλίζω τους διάφορους Καραπατάκηδες και το φίλο μας το Σάββα που θυμάται ότι δεν είναι ελέφαντας σε όλους τους αγώνες της Σαλαμίνας εκτός από τον αγώνα με το αποελ στο ΓΣΠ.

Υ.Γ. (1) Κάποιος να πει ρε παιδιά σ’αυτό το παλικάρι να σταματήσει να μιξοκλαίει κάθε φορά που τελειώνει το πρωτάθλημα ότι …έμεινε χωρίς φίλους! Στο κάτω-κάτω ο καθένας όπως στρώνει κοιμάται. Κι’ αυτά τα μίκυ μάους περί «τιμωρού» και άλλα μωρίστικα ας τα αφήσει για τους «νέους» του φίλους εκεί στη Λευκωσία. Που σε κάθε παιχνίδι τους με τον Απόλλωνα σκυλοβρίζουν τους Λεμεσιανούς. Θα ξέχασε φαίνεται ότι εδώ στη Λεμεσό φοράμε παντελόνια και τα τιμούμε κιόλας. Αλλά φαίνεται ότι 3,5 χρόνια εκεί στη Λευκωσία ήταν αρκετά για να γίνει σαν τα μούτρα τους.

Υ.Γ.(2) Η επική ανατροπή της Λίβερπουλ ψες ας γίνει φάρος για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ στον Απόλλωνα. Μπορεί να έπαιζε με την καλύτερη ίσως ομάδα του πλανήτη, μπορεί να έχασε 3-0 τον πρώτο αγώνα, μπορεί να της έλειπαν πρωτοκλασάτοι παίκτες, μπορεί, μπορεί, μπορεί… Αυτοί όμως το πίστεψαν. Το πίστεψε η Διοίκηση και το μετάφερε στην τεχνική ηγεσία. Το πίστεψε η τεχνική ηγεσία και το μετάφερε στους παίκτες. Το πίστεψαν οι οπαδοί και γέμισαν το γήπεδο (ναι μετά από το 3-0 του πρώτου αγώνα). Και το θαύμα …ΕΓΙΝΕ!!

– Μαύρο Κουτί