Ο αγώνας με την Δοξα στο Τσίρειο μόνο εύκολος δεν θα είναι για την ομάδα μας. Μπορεί το νικηφόρο αποτέλεσμα του κυπέλλου κόντρα στον Εθνικό να άλλαξε κάπως το κλίμα στα ενδότερα της ομάδας, ωστόσο θα πρέπει αγωνιστικά να ανεβάσει ρυθμούς για να επιστρέψει στις νίκες και στον θεσμό του πρωταθλήματος.

Ταυτόχρονα η ευρωπαϊκή παρουσία της στη νέα αγωνιστική περίοδο είναι υπό αμφισβήτηση, καθώς τίποτα δεν πρέπει να θεωρείτε σίγουρο.

Άρα στόχοι εκτός από το κύπελλο υπάρχουν και στον θεσμό του πρωταθλήματος, και θα πρέπει να τους κυνηγούμε μέχρι το τέλος.

Μπορεί οι τρεις ομάδες οι οποίες προπορεύονται να έχουν επιδείξει μια καλύτερη σταθερότητα από τον Απόλλωνα, κυρίως Ανόρθωση και Ομόνοια, ωστόσο αν συγκρίνουμε και με τα προηγούμενα χρόνια και με τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος, η ομάδα μπορεί να ανέλθει στις υψηλότερες και προνομιούχες θέσεις.

Αυτό το οποίο όμως προβληματίζει τιν κόσμο της ομάδας και όχι μόνο είναι η αγωνιστική της παρουσία η οποία δεν θυμίζει τον Απόλλωνα του διαστήματος Νοέμβριου- Ιανουαρίου.

Θα πρέπει λοιπόν όλοι στο Κολόσσι να ανεβάσουν ρυθμούς και να επαναφέρουν την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών και στο θεσμό του πρωταθλήματος αρχής γενομένης από τον αγώνα κόντρα στην Δόξα η οποία κάθε βδομάδα παίζει την παραμονή της.