Το πρωί της Τετάρτης (20-05-2020) μίλησε στον Super Sport FM ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Cytavision, Λευτέρης Χρίστου.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για την κατάσταση που βιώνει η τηλεοπτική πλατφόρμα: «Είναι δύσκολο αυτό το διάστημα. Προσπαθούμε να δίνουμε στους πελάτες μας να παρακολουθούν κάποιους παλιούς αγώνες και κάποια παιχνίδια που έμειναν στην ιστορία. Όσο κι αν ξέρουμε ότι αυτό το προϊόν δεν προσφέρει στον τηλεθεατή, αυτό που δίνει το ζωντανό. Το ζωντανό προϊόν είναι εξάλλου αυτό που πληρώνει. Με το που θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια, χωρίς θεατές, ξέρουμε ότι και εκεί θα υπάρχει μία διαφορετική κατάσταση».

Για την αύξηση των ομάδων στο νέο πρωτάθλημα, που πιθανώς να μειώσουν τα παιχνίδια που προβάλλει η πλατφόρμα: «Θα πρέπει να δούμε ποιες θα είναι αλλαγές στο νέο πρωτάθλημα και το αν θα επηρεάζουν τον αριθμό των μεταδόσεων που προβάλλουμε. Θα εξετάσουμε την αναπροσαρμογή των συμβολαίων. Αυτή τη στιγμή όμως, δεν είναι εντελώς ξεκάθαρες οι λεπτομέρειες. Το μόνο σίγουρο, όσους ζωντανούς αγώνες κι αν έχουμε τα δικαιώματα, θα το εξετάσουμε ανάλογα. Αν αυτές οι αγωνιστικές ήταν περισσότερες, αν θα είναι λιγότερες, θα το εξετάσουμε. Σε κάθε περίπτωση πάντα ξεκινώντας από τους συνεργάτες μας θα πρέπει να δούμε τι αλλαγές χρειάζονται, αν χρειάζονται, στο ήδη υφιστάμενο συμβόλαιο».

Για το έχει πέσει στο τραπέζι νέα πρόταση για μία κοινή πλατφόρμα: «Ο κόσμος το έχει ζητήσει, έχουν γίνει προσπάθειες που δεν έχουν καρποφορήσει. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να πούμε. Δεν ήταν στις άμεσες προτεραιότητες αυτό το θέμα».