Ο Κάγκουρας γράφει για τον 65άρη Απόλλωνα που μπροστά έχει ΜΟΝΟ τα καλύτερα και σπουδαιότερα να έρχονται…!

Ο Απόλλωνας αποτελεί κοινωνικό φαινόμενο που γεννήθηκε για να συνεχίσει την πορεία και την παράδοση ανθρώπων υπερήφανων, ανθρώπων άξιων, ανθρώπων που κυνηγηθήκαν από τους αποικιοκράτες.

Ο Απόλλωνας συμπλήρωσε 65 χρόνια ζωής, και το μόνο δεδομένο για την πιο όμορφη ”φυλή” τούτου του τόπου είναι ότι τα καλύτερα δεν τα έχουμε ζήσει ακόμη, τα καλύτερα είναι μπροστά μας, έρχονται μαζί με το νέο μας γήπεδό.

Όσο τα χρόνια περνάνε, όπως συμβαίνει στους ανθρώπους έτσι -στο μυαλό μου- και για το Σύλλογό μας, η μελαγχολία μεγαλώνει. Κι αυτό διότι όλο και περισσότεροι λείπουν από δίπλα μας, από δίπλα του (Απόλλωνα).

Βλέπετε ο χρόνος έχει τη δική του λειτουργία, έχει αρχή και τέλος για τον άνθρωπο, όχι όμως για την ιδέα όπως είναι ο Απόλλωνας.

Όπως γνωρίζετε για τον Θρύλο και την ιστορία του δεν υπάρχει τέλος, παρά ΜΟΝΟ ΑΡΧΗ!

Έχουμε βιώσει τα πάντα.

Την απόλυτη χαρά και έκσταση σε συνδυασμό με τον απόλυτο πόνο και πίκρα. Διότι έτσι τα ζούμε όλα. Γι’ αυτό η αγάπη του Απολλωνίστα για την ομάδα του δεν έχει καμία σχέση με οποιουδήποτε άλλου οπαδού και δεν μπορεί να συγκριθεί.

Είναι απόλυτη, μοναδική, άλλες φορές η τέλεια και άλλες ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ.

Έτσι συμβαίνει όταν μετά τα όρια της λογικής αρχίζει η αγάπη σου για Απόλλωνα. Και αυτό είναι που ισχύει στην πιο όμορφη ”φυλή” τούτου του τόπου. Έτσι ήταν πάντα και έτσι θα είναι πάντα.

Είναι τέτοια η αγάπη στα εφτά αυτά γράμματα που άλλαξαν μια για πάντα τη ζωή όλων μας και όπως σημειώνω παραπάνω ξεπέρασε τα όρια της λογικής.

Είμαστε οι οπαδοί με τα μπλε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ-ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ- Kερδίζουμε ή χάνουμε στο γήπεδο έχουν μάθει να δεχόμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΑ τη μοίρα μας. Οι άλλοι δεν παίζουν για να στέλνουν μηνύματα. Παίζουν για να κερδίσουν, για το συμφέρον. Είναι ομάδες που τις έφτιαξαν κάποιοι επειδή δεν είχαν άλλη δουλειά να κάνουν.

Μαέστρο ένα Πλούταρχο παρακαλώ! 🥃

Αμέσως Κάγκουρα μου.