Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη Σάμροκ Ρόβερς: «Σίγουρα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο εμπόδιο. Την έχουμε παρακολουθήσει πολλάκις. Είναι μια ομάδα η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Βρίσκεται σε εξέλιξη το πρωτάθλημα τους, έχουν πάρα πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. Προμηνύεται ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι το βράδυ της Πέμπτης. Θα πρέπει να πάμε αρκετά προετοιμασμένοι εκεί με μοναδικό στόχο να κάνουμε το παιχνίδι μας και να σκοράρουμε. Θεωρώ ότι έχουμε την ποιότητα για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Σελίμοβιτς σίγουρα είναι εκτός, ίσως προλάβει τον επαναληπτικό. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε μέχρι και την τελευταία προπόνηση επί κυπριακού εδάφους. Είναι σαφώς πιο έτοιμοι οι ποδοσφαιριστές. Επαναλαμβάνω ότι δεν είναι καθόλου εύκολη λεία η Σάμροκ Ρόβερς για τον Απόλλωνα».

Για το ταξίδι στην Ιρλανδία: «Το απόγευμα θα διευθετηθεί το ζήτημα. Δεν βρίσκουμε αεροπλάνα για απευθείας πτήσεις για την ώρα».

Για τον Ενσούε: «Θα είναι ετοιμοπόλεμος για τον 3ο προκριματικό».

Για τις προσπάθειες απόκτησης επιθετικού: «Αυτή την ώρα οι 2-3 επιθετικοί τους οποίους κυνηγά η ομάδα δεν είναι γνωστοί στο ευρύτερο κοινό. Δεν θέλουμε ούτε εμπορικότητα ούτε μάρκετινγκ».

Για τις φήμες για Σωτηρίου: «Κανένα από αυτά τα ονόματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο Πιέρος δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην Κύπρο».