Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Φανούριος Κωνσταντίνου.

Πως κυλά η προετοιμασία για τον επαναληπτικό με την Ζαλγκίρις; «Κάναμε το πρώτο βήμα στην Λιθουανία και πρέπει να διαχειριστούμε το επιμέρους σκορ μας για να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε. Από κει και πέρα έχουμε και άλλα πράγματα να δούμε στο παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης. Ίσως δοθεί χρόνο σε κάποιους από τους νεοφερμένους για να εγκλιματιστούν περισσότερο».

Είστε ευχαριστημένοι από την πρώτη παρουσία της ομάδας; «Σαφέστατα είμαστε ευχαριστημένοι, η ομάδα ήταν αρκετά καλή αλλά είναι νωρίς να εξάγουμε συμπεράσματα. Ήταν μόλις το πρώτο επίσημο παιχνίδι»

Περιμένετε να γίνει ακόμα καλύτερη η ομάδα με την ενσωμάτωση και άλλων ποδοσφαιριστών; «Είναι δεδομένο ότι θα ενσωματωθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές και η ομάδα θα αρχίσει να αποκτά ρυθμό και ομοιογένεια. Υπομονή για να δούμε τον Απόλλωνα όπως τον θέλουμε».

Τι γίνεται με τους Χάμπο, Περέιρα και Σελίμοβιτς; «Ο Χάμπος και ο Περέιρα ανεβάζουν ρυθμούς, θα ξεκαθαρίσει στην τελευταία προπόνηση της Τετάρτης αν θα είναι στην αποστολή. Ο Σελίμοβιτς είναι εκτός λόγω μυϊκού προβλήματος. Ο Νσούε κάνει προπονήσεις διπλές για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να προλάβει τους υπόλοιπους συμπαίκτες του».

Ο Νσούε πότε θα είναι έτοιμος; «Μόλις πέντε προπονήσεις έκανε, θα δούμε».

Θα γίνει κάποια αλλαγή στον κατάλογο, όπως π.χ. να εγγραφεί και ο Μ’Πιντά; «Δεν είμαι προπονητής, εναπόκειται στον προπονητή».

Υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα Ρομπέρζ; «Όχι δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη, οι επόμενες ώρες θα καθορίσουν τι θα συμβεί με το όλο ζήτημα».

Τι γίνεται με την ενίσχυση με επιθετικό, θα αποκτηθεί κάποιο ηχηρό όνομα; «Δεν λειτουργήσαμε ποτέ με την λογική ότι πρέπει να είναι γνωστός ένας ποδοσφαιριστής για να ενταχθεί στην ομάδα. Πρέπει να πληροί τα κριτήρια. Για την ώρα δεν υπάρχει ηχηρό  όνομα στην λίστα του προπονητή, υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές και κανείς από αυτούς δεν είναι ηχηρό όνομα. Ήρθαν άσημοι ποδοσφαιριστές και μας βοήθησαν και ήρθαν πιο μεγάλα ονόματα και δεν κατάφεραν  να βοηθήσουν καθόλου».

Υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες για τον Μάριο Στυλιανού; «Δεν γνωρίζουμε κάτι και δεν μπορώ να τοποθετηθώ για το ποιος ενδιαφέρεται και από ποιον. Δεν μπορώ να πιθανολογώ επισήμως».

Για τον Περικλή Παπαπαναγή; «Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, από τους καλύτερους που έχω γνωρίσει αλλά ήθελε να είναι κοντά στην οικογένεια του. Ήταν σημαντικό για τον ίδιο να επιστρέψει στην Ελλάδα, το ποδόσφαιρο δεν είναι τα πάντα στην ζωή και σεβαστήκαμε την επιθυμία του».

Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του; «Ακόμα δεν υπάρχει εξέλιξη για το συγκεκριμένο θέμα».

Θα στείλετε άνθρωπο να δει το παιχνίδι Σάμροκ Ρόβερς-Μπραν; «Θα υπάρχει άνθρωπος εκεί αλλά για την ώρα δεν έχει αποφασιστεί ποιος».