Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον απόηχο της διακοπής του αγώνα στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη διακοπή του αγώνα στην Πάφο: «Να απολογηθούμε στον κόσμο που είχε μεταβεί μαζικά στην Πάφο. Είμαστε σε συνεννόηση με την Πάφο για να δούμε πως θα εξασφαλίσουν εισιτήριο για να μην χάσουν τα λεφτά τους. Δυστυχώς πάμε με την όπισθεν. Καλύτερα να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι και τα υπόλοιπα είναι των υπευθύνων. Θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί. Το λυπηρό είναι πως πέντε άτομα που ήταν υπεύθυνα για τη διεξαγωγή του αγώνα, δεν είδαν ένα πυλώνα που δεν έχει ανάψει.»

Αν θα προχωρήσει σε ένσταση ο Απόλλων: «Όχι δεν θα προχωρήσουμε σε ένσταση»

Αν ο αγώνας έπρεπε να γίνει την Κυριακή: «Ποιος θα αποζημίωνε τον Απόλλωνα για τα αεροπορικά εισιτήρια; Τρεις ώρες μετά οι μισοί παίκτες δεν ήταν Κύπρο. Ούτε η Πάφος ήθελε να διεξαχθεί ο αγώνας την Κυριακή».

Για το ντέρμπι: «Η προσοχή μας είναι στραμμένη στον αγώνα με την Ομόνοια. Θα έχουμε πολύ κόσμο στο γήπεδο. Θα προετοιμαστούμε σκληρά για αυτό το παιχνίδι».

Για την ενίσχυση: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα ενισχυθεί. Πρόθεση μας είναι να πάρουμε ότι καλύτερο το συντομότερο δυνατό»