Είχαμε τις υποψίες αλλά μετά τη γκρίνια για το θέμα του Ματία Σπόλιαριτς, του Μάριου Στυλιανού και τέλος του Αντρέα Καρώ σιγουρευτήκαμε.

Από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου μιλούσαμε και απαιτούσαμε από την διοίκηση να προχωρήσει σε ποιοτική αναβάθμιση σε όλες τις θέσεις και να αποκτήσει βάθος το ρόστερ αφού οι περσινοί τραυματισμοί μας στοίχισαν στο τέλος το πρωτάθλημα.

Οι ιθύνοντες προχώρησαν σε 9 μεταγραφές μέχρι στιγμής και αναμένονται κι άλλες τις επόμενες ημέρες. Η ομάδα γέμισε σε όλες τις γραμμές και ανέβασε πολύ τον δείκτη ποιότητας.

Όλα καλώς μέχρι στιγμής.

Είναι αυτονόητο όμως ότι με αυτές τις προσθήκες θα μειωθεί ο χρόνος συμμετοχής για πολλούς ποδοσφαιριστές. 11 βασικοί και 3 αλλαγές αγωνίζονται κάθε φορά. Πως να το κάνουμε δηλαδή;

Είναι αναπόφευκτη συνέπεια. Όταν μεγαλώνεις τον αριθμό του έμψυχου δυναμικού σου, αυξάνεται η ποιότητα και ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

Η ποιότητα κοστίζει. Σε χρήμα αλλά και σε χρόνο. Υπάρχουν πάρα πολλοί αγώνες γι αυτό χρειάζονται πολλοί ποδοσφαιριστές. Όποιος αντέχει, μένει.

Ξεκίνησε και πάλι η μουρμούρα από τους γνωστούς γκρινιάρηδες, για το ότι χάνουμε Κυπριόπουλα και ποδοσφαιριστές που δεν πρέπει να αφήνονται να φύγουν.

Αποφασίστε τι θέλετε κύριοι τελοσπάντων. Να αυξηθεί η ποιότητα και ο αριθμός του ρόστερ ή να μέναμε ως είχαμε;

Δεν σας άκουγα να λέτε πριν γίνουν οι μεταγραφές ότι έχουμε Στυλιανού, Καρώ και Σπόλιαριτς και μην φέρετε κανένα! Αντιθέτως, άκουγα “που πας με τον Στυλιανού και τους άλλους παίκτες”; Φέρτε ποιότητα λέγατε και λέγαμε. Τώρα που έφεραν ποιότητα, πάλι γκρίνια ακούγεται από το βάθος. Τι να γίνει; Θα έχουμε 35 παίκτες στο ρόστερ;

Ίσως δεν έπρεπε να έρθουν οι Ενσούε, Σάλαϊ και Γκακπέ. Τώρα που το σκέφτομαι, ούτε Γιαννιώτα για να παίξει ο Βασιλείαδης. Αυτό μας λέτε.