Στον Sports One μίλησε ο Πρόεδρος του Σωματείου και Αντιπρόεδρος της Εταιρείας Απόλλωνα, Μαρίνος Ευσταθίου.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του…

*Γνωρίζαμε τις ικανότητες της ομάδας παρά τα κακά αποτελέσματα. Είναι οι ίδιοι ποδοσφαιριστές που έφεραν επιτυχίες στον Απόλλωνα.

*Σε καμία περίπτωση δεν αμφέβαλλε κανείς για τις δυνατότητες του Σωφρόνη Αυγουστή. Είναι πιο σοφός, πιο ώριμος και πιο έμπειρος. Η εμπειρία αυτή θα τον βοηθήσει τα μέγιστα με την ομάδα.

*Είμαστε πιο έμπειροι όλοι, η Διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και ευχόμαστε να έχει συνέχεια η αντεπίθεση. Να πετύχουμε τους στόχους μας.

*Κάθε μεταγραφή που γίνεται είναι για να βοηθήσει την ομάδα. Δεν έχουμε αμφιβολίες αν είχαμε δεν θα ερχόταν ο ποδοσφαιριστής. Η τελευταία κίνηση είναι βάση της επιθυμίας του προπονητή. Αν το ζητήσει ο προπονητής είμαστε έτοιμοι για να την υλοποιήσουμε.

*Απρόσμενο αυτό με τον Μάρκοβιτς. Να είναι καλά το παιδί, ευελπιστούμε να τελειώσει το συντομότερο η περιπέτεια αυτή. Δεν θυμάμαι να έτυχε ξανά τέτοιο περιστατικό.

*Όλα τα παιχνίδια είναι επικίνδυνα. Δεν μπορείς να πας ήρεμα. Πρέπει να παλέψεις και να σκοράρεις.

*Το πρόβλημα το είχαμε μεγαλώσει όλοι μας. Δεν ήταν τόσο μεγάλο το πρόβλημα για το γήπεδο. Ευτυχώς ξεπεράστηκε και οι διεργασίες προχωρούν.

*Για τους ξένους διαιτητές δεν είμαστε μόνοι μας τελικά. Υπάρχουν και άλλοι και θα ακολουθήσουν και άλλοι. Οι διαιτητές πρέπει να βελτιωθούν. Όπως βελτιώνονται όλες οι ομάδες.