Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η γενική συνέλευση του ακοπελ με τον Μακαρο να ταΐζει το σανό στα πρόβατα του…

Για ακόμη μια φορά αναφέρθηκε στον τελικό-παρωδία, λες και του είπε κανείς τίποτα… Πουσιει μούγια μουγιάζεται Μάκαρε.

Είπε για τα χρέη… για τα λεφτά που προείσπραξε για να βγει η χρονιά αλλά και για τους διαχρονικούς επενδυτές που ακούγονται αλλά δεν ποτέ δεν έρχονται. ΜΠΕΕΕ…

«Προεισπράξαμε ποσό €3εκ. από Cablenet».

Έξοδα: 18,5 εκ.. 14,5 όλα τα έξοδα του ποδοσφαιρικού. 675χιλ. για παίκτες. 1εκ. κόστος διοίκησης. 800χιλ. έξοδα ακαδημίες. 1,125εκ. ποσά για οφειλές σε χορηγίες προηγούμενων ετών.

Έσοδα: 11,5εκ. Το 1,5 από Ευρώπη και τα υπόλοιπα από εισιτήρια, τηλεοπτικά και άλλα. Είχαμε μείωση στα εισιτήρια.

Για την προείσπραξη εσόδων: «Κάναμε συμφωνία με την Cablenet. Προεισπράξαμε το 1/3 ανά έτος της συμφωνίας. Θα εισπράττουμε ανά έτος €1,8εκ., ποσό μεγαλύτερο από όσα παίρνει κάθε ομάδα. Νομίζετε πως δεν έχει υπάρξει ομάδα που να έχει προεισπράξει; Σας απαντώ όχι. Όλες έχουν προεισπράξει».

Επενδυτές: «Το ποδόσφαιρο αλλάζει και οι ομάδες ανήκουν σε επενδυτές. Συμβαίνει και στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια. Δε θα μπορούσαμε να αποτελέσουμε εξαίρεση ως το πιο ισχυρό brand name. Υπήρξε ενδιαφέρον από επενδυτές, αλλά ποτέ η διοίκηση δε θα προχωρούσε στην αλλοίωση του χαρακτήρα της ομάδας μας. Δε θα παραχωρούσαμε το διαθέσιμο μετοχικό κεφάλαιο σε ένα ξένο. Με κάποιους υπογράψαμε και συμφωνητικό αλλά δεν προχωρήσαμε καθώς δε διασφαλιζόταν πως το ακοπελ θα παραμείνει ανεξάρτητος».

«Ο ΑΠΟΕΛ δεν παζαρεύεται τίτλους. Θα με βρουν απέναντί τους όσοι διαδίδουν το αντίθετο».

«Οδυνηροί οι αποκλεισμοί μετά από πέντε χρόνια από τους ομίλους. Ζωτικής σημασίας και στο οικονομικό κομμάτι».