Καμία πρόθεση παραχώρησης του Νικολά Ντιγκινί δεν έχει ο Άρης σύμφωνα με τα ελληνικά ΜΜΕ. Σε δημοσίευμα του Gazzetta.gr τονίζεται πως ο Απόλλωνας ήταν διατεθειμένος να δώσει μέχρι και 50.000 ευρώ, ωστόσο ο Άγγελος Χαριστές ήταν ξεκάθαρος πως ο ποδοσφαιριστής δεν παραχωρείται.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Νικολά Ντιγκινί θα παραμείνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου παρά τις πληροφορίες που υπάρχουν στην Κύπρο περί προχωρημένων συζητήσεων με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Το ενδιαφέρον της κυπριακής ομάδας για τον Γάλλο επιθετικό χρονολογείται από τις αρχές του περασμένου μήνα. Σε μια εποχή δηλαδή όπου το μέλλον του Ντιγκινί στον Άρη θεωρούταν εξαιρετικά αμφίβολο λόγω της δυσαρέσκειας του παίκτη για τον αγωνιστικό ρόλο του, την απώλεια της θέσης του βασικού αλλά και την πρόθεση του Άρη να προχωρήσει σε αλλαγές μέσα από την ενίσχυσή του κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Τότε, είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του Άγγελου Χαριστέα με τον αθλητή στη διάρκεια της οποίας φάνηκε ότι ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα, χωρίς να γίνει περαιτέρω συζήτηση για το μέλλον της συνεργασίας του μετά τη λήξη του συμβολαίου του (σ. σ. λήγει στις 30 Ιουνίου 2020).

Ο Απόλλων Λεμεσού επέμεινε, δήλωσε μάλιστα διατεθειμένος να καταβάλλει στους «κίτρινους» αποζημίωση 50.000 ευρώ για να αποκτήσει τον αθλητή, ωστόσο ο Άρης δεν έχει καμία πρόθεση παραχώρησης του παίκτη. Το βασικό κριτήριο της απόφασης είναι αγωνιστικό καθώς εκτιμάται το επίπεδο ικανότητας του παίκτη και είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί η βοήθειά του στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Αυτό εξήγησε ο Άγγελος Χαριστέας στον παίκτη σε πρόσφατη συζήτησή τους.

Δεύτερον, λόγω της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών από τη FIFA εκ των πραγμάτων ο Άρης είναι υποχρεωμένος να διατηρήσει όλους τους παίκτες καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να μην καταφέρει να πετύχει την άρση της ποινής μέσα στον Γενάρη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έχει το δικαίωμα ενίσχυσης».

Πηγή: Gazzetta.gr