Στο Sports 1 και την εκπομπή “12 και ΓΚΟΛ” μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Φανούριος Κωνσταντίνου. 

Διαβάστε όσα είπε ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα.

“Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Η νίκη κόντρα στον Εθνικό αποτέλεσε ένα βάλσαμο στις πληγές. Οι ποδοσφαιριστές είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Είμαστε σίγουροι ότι θα παρουσιάσουν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο με την Δόξα”

“Η σκέψη για πρωτάθλημα είναι πολύ μακριά αυτή την στιγμή. Υπάρχουν όμως αρκετοί στόχοι. Πρέπει να μειώσουμε την διαφορά από τις πρώτες θέσεις”

“Για να υπάρξει αγωνιστική οπισθοδρόμηση ευθύνονται άπαντες. Έχουμε κάνει το πρώτο βήμα για να μπούμε στην τετράδα του Κυπέλλου, έχουμε ένα ματς για το πρωτάθλημα που πρέπει να κερδίσουμε. Νίκη με νίκη θα χτίζουμε”

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: “Έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την Δόξα ο Γιαννιώτας. Εκτός οι Γιούστε και Σακέτι για κάρτες. Ο Μολ συνεχίζει πρόγραμμα στο γυμναστήριο, όπως και ο Γκακμπέ, γυμναστήριο και πισίνα. Ατομικό κάνει ο Μάρκοβιτς. Την επόμενη βδομάδα θα θέσει εαυτόν στη διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή”

Για την έξτρα τιμωρία του Γιαννιώτα: “Θα δούμε. Δεν μπορούμε να προδικάζουμε”

Για τον Μολ: “Δεν υπάρχει σκέψη αντικατάστασης τώρα. Υπάρχει αποφασιστικότητα να στηριχθούν οι δύο νεαροί. Ο Δημητρίου για να βρίσκεται στην ομάδα, κάτι έχουν διακρίνει αυτοί που τον επέλεξαν. O  Μολ πάει αύριο Ελβετία. Θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα και θα επανέλθει”

Για τις διαμαρτυρίες του Εθνικού: “Είναι δικαίωμα τους να διαμαρτύρονται. Ας μην ξεχνάνε ότι ο κύριος Φελλάς έκανε το παιχνίδι με την Ομόνοια. Δεν μας ενοχλεί που εκφράζουν τα παράπονα τους”.