Ανακοίνωση για τη κάρτα φιλάθλου εξέδωσε ο Σύνδεσμος των Δυτικών Προαστίων.

Αναλυτικά:

Η χθεσινή συνεδρία του Συνδέσμου ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΊΩΝ ΑΠΌΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΎ είχε ως κύριο Θέμα συζήτησης την κάρτα φιλάθλου.

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτό το μέτρο μας βρίσκει εντελώς αντίθετους. Είμασταν και θα παραμείνουμε κάθετοι σε αυτόν τον ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ. Η κάρτα φιλαθλου ήταν εξ αρχής ένα ανεπαρκές μέτρο το οποίο ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ.

Αυτά τα ΒΔΕΛΥΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ που αποφάσισαν για τον αθλητισμό και υποστηρίζουν την εφαρμογή αυτού του αντισυνταγματικού μέτρου σαν ΔΙΑΠΡΥΣΙΟΙ ΚΗΡΥΚΕΣ ουδεμία σχέση έχουν με αυτόν. Ο Κ.Ο.Α και η Πολιτεία δεν εχουν πάρει τα κατάλληλα μέτρα. Το μόνο που εξυπηρετεί αυτή την απόφαση είναι τα προσωπικά και τα οικονομικά συμφέροντα αυτών των λιγδιάρηδων.

Η απουσία μεγάλης μερίδας κόσμου από τα γήπεδα και η αποχή που έχει φτάσει σχεδόν το 70% δεν αφήνουν αλλά περιθώρια.
Ο υφιστάμενος ΚΟΛΟΝΟΜΟΣ σας πήγε τρύπιος στην βουλή.
Κανένα γήπεδο στην Κύπρο δεν έχει εγκατεστημένο σύστημα παρακολούθησης που να είναι συμβατό με τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας. Τα πλείστα γήπεδα δεν έχουν σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου εισόδου, τα πλείστα γήπεδα δεν έχουν αρίθμηση θέσεων και σε κανένα δεν ισχύει πλήρως η ταξιθέτηση.

Αποτύχατε Κύριοι, αποτύχατε παταγωδώς.. Δεν έχετε παρά να το αποδεχτείτε…

Σαν Σύνδεσμος ΔΥΤΙΚΏΝ ΠΡΟΑΣΤΊΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ προειδοποιούμε τα κόμματα ΔΗ.ΣΥ και ΔΗ.ΚΟ που είναι φανατικοί υποστηρικτές της κάρτας φιλαθλου οτι πήρατε μόνο μια μικρή δόση αδιαφορίας από τον κόσμο στις πρόσφατες ευρωεκλογές για την αναξιότητα που σας διακατέχει εδω και χρόνια, κι αυτό ήταν μόνο η αρχή.

ΞΥΠΝΉΣΑΜΕ κύριοι ΞΥΠΝΉΣΑΜΕ.. Δεν ζούμε στον 20ο αιώνα όπου ο κόσμος ήταν αμόρφωτος και γινόταν το υποχείριο σας. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΆΡΙ!!!

Επίσης προειδοποιούμε οσους λεμεσιανούς “βολευτές” είναι επίσης υπέρμαχοι αυτού του νόμου θα μας βρουν μπροστά τούς,θα τα πούμε πρόσωπο με πρόσωπο “εν μιτσιά η Λεμεσός”…

Υ.Γ 1 Υπενθύμιση για το πάρτυ μας την Παρασκευή 5/7/2019 Στον σύνδεσμο των Δυτικών Προαστίων

Υ.Γ 2 Το μαθητικό πάρτυ των Δυτικών Προαστίων θα γίνει στις 13/7/2019

Υ.Γ 4 Οι εγγραφές για τα νέα μέλη συνεχίζονται

Υ.Γ 5 Οι έξυπνοι παραδέχονται, οι πονηροί δικαιολογούνται και οι βλάκες συνεχίζουν να επιμένουν. ΚΑΤΆΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΝΟΜΟΥ ΣΑΣ ΤΩΡΑ! Τι δεν καταλαβαίνετε;

Υ.Γ 6 Συσπειρωνόμαστε, κατάλαβετε το! Για κακή σας τύχη η ΘΥΡΑ 1 επιστρέφει

Υ.Γ 7 Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή μας Μάριο Γεωργίου για το αργυρό μετάλλιο στο δίζυγο. Μαριε είσαι λεβέντης και δικό μας παιδί σου ευχόμαστε ότι καλύτερο στο μέλλον!

Υ.Γ 8 Μην ξεπουλάτε τα ΒΑΡΩΣΙΑ ρε ΕΛΕΕΙΝΑ ΚΟΠΡΌΣΚΥΛΑ,ΔΩΣΊΛΟΓΟΙ…