Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για τις αναμετρήσεις με την Αϊντχόφεν: «Η μπάλα είναι στρογγυλή και όσο ζεις, ελπίζεις. Πάντα ψάχνεις την ελπίδα. Εμείς έχουμε άγνοια κινδύνου, δεν μας κυριεύει το άγχος και ο φόβος. Θα το κυνηγήσουμε, όμως. Πριν εφτά χρόνια, αυτή η ομάδα θα ήταν χαμένη από χέρι. Το έχουμε πετύχει 4 φορές τα τελευταία χρόνια, έχουμε πάρει αποτελέσματα και κόντρα σε πολύ πιο δυνατές ομάδες. Θα ταξιδέψουμε για να αυξήσουμε τις λίγες πιθανότητες που έχουμε ενόψει του επαναληπτικού. Θα προσπαθήσουμε να επιτεθούμε. Δεν θα έχουμε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι. Μπορεί και να διασυρθείς, μπορείς όμως να πάρεις και το αποτέλεσμα που θέλεις. Έτσι πήραμε τα αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια. Με επίθεση που είναι και η καλύτερη άμυνα».

Για τα αγωνιστικά: «Ο μοναδικός που θα κριθεί είναι ο Μ΄Πιντά. Όλοι ανυπομονούν για το παιχνίδι της Πέμπτης. Είναι ένα μεγάλο κίνητρο, να μετρήσουμε δυνάμεις απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα».

Για τα μεταγραφικά και για τον Καρ που βρίσκεται στην Κύπρο: «Δεν θα μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγουμε από την πολιτική μας. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Ναι, είναι στην Κύπρο, αλλά δεν αλλάζει κάτι αυτό, αν δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή».

Αν θα ολοκληρωθούν οι μεταγραφές με την προσθήκη του Καρ: «Έχουμε ακόμα δύο βδομάδες και θα δούμε. Εκείνοι που ασχολούνται, πάντοτε ψάχνουν για κάτι καλύτερο. Και εδώ θα πρέπει να κάνουμε υπομονή».

Για τις αναμετρήσεις των ομάδων μας κόντρα σε Αϊντχόφεν και Άγιαξ: «Μιλάμε για τεράστιους οργανισμούς. Για να έχουμε ελπίδες και εμείς και το ΑΠΟΕΛ πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι. Να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και να μας θέλουν οι συγκυρίες. Είναι τόση η ποιότητα τους που ακόμα και στην κακή τους μέρα, μπορούν να σε νικήσουν.  Την Ολλανδία δεν θα τη φτάσουμε. Ας παλέψουμε για την 15η θέση και μετά βλέπουμε και τους πιο πάνω. Αυτά που κάνουν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και ΑΕΚ είναι δυσανάλογα με την ποιότητα και την αίγλη του κυπριακού ποδοσφαίρου».

Για τον Αγκίρε που βοηθά από τη θέση του αριστερού μπακ: «Όσοι έρχονται στον Απόλλωνα, θεωρούμε ότι έχουν τα φόντα και την ποιότητα να αγωνίζονται στην ομάδα. Τα πράγματα είναι καλύτερα από πέρσι, αφού έχουν προσαρμοστεί οι νεοφερμένοι. Κάποιοι θέλουν περισσότερο χρόνο. Η ομάδα θα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι».