Εχθές αδιαμφισβήτητα ήταν μέρα Απόλλων.

Μετά από αρκετό καιρό το facebook κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ήταν όλο ευχές, συγκίνηση, αγάπη και νοσταλγία για την ομάδα.

Αυτό που έγραψε και το 24sports, ότι το βίντεο και η ιδέα κτύπησε κέντρο, ισχύει 100%!

Όλοι μας συγκινηθήκαμε όταν είδαμε τον Κρυστάλλη, τον Γιαγκουδάκη, τον Καβάζη, τον Χριστοδούλου, τον Μιλένκο, ακούσαμε τον Φέρνερ, τον Στάγκε και όλους γενικότερα. Να μην αδικήσουμε κάποιους που δεν θα αναφερθούμε επειδή θα μείνουμε εδώ.

Είδαμε κυπελλούχους άλλων εποχών, πρωταθλητές της δεκαετίας του ’90 και του 2006, τους πρωταγωνιστές της Νίκαιας.

Όλες αυτές οι σκηνές περνούσαν από μπροστά μας την ώρα που βλέπαμε τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές μας. Τα είδωλα μας. Τα πρότυπα μας όταν ήμασταν μικροί.

Ήταν μια εξαιρετική ιδέα που συσπείρωσε τον κόσμο ο οποίος ανυπομονεί να ξαναδεί την ομάδα.

Του σκίρτησε την καρδιά. Τον ξύπνησε. Του προκάλεσε την επιθυμία να ξαναπάει στο γήπεδο.

Πραγματικά ήταν ότι χρειαζόμασταν αυτές τις μέρες της καραντίνας.

Το μεγαλείο αυτής της ομάδας φαίνεται καθημερινά, σε κάθε στιγμή, πάντα!

66 «Θρύλοι» εύχονται στον Απόλλωνα!

66 «Θρύλοι» εύχονται στον Απόλλωνα! Η ιδέα ήρθε εύκολα, όμως η υλοποίηση της δεν ήταν καθόλου απλή, λόγω των δύσκολων ημερών που περνά η ανθρωπότητα με την πανδημία του κορωνοϊού. Ο Θρύλος μας γιορτάζει σήμερα τα 66α του γενέθλια και θέλαμε να αφήσουμε τους ανθρώπους που έγραψαν τη χρυσή του ιστορία με το δικό τους ιδρώτα, να μιλήσουν οι ίδιοι για τον Απόλλωνα. 66 «θρύλοι» λοιπόν, στέλνουν τις δικές τους ευχές στην ομάδα μας και στον κόσμο της, από τα σπίτια τους και από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Πολλοί «θρύλοι» μας απουσιάζουν από αυτό το βίντεο γιατί δεν είναι πλέον μαζί μας. Τους το αφιερώνουμε και τους υποσχόμαστε πως θα είναι για πάντα στις καρδιές μας. Ακόμη, απολογούμαστε που λόγω της κατάστασης και ενώ προσπαθήσαμε, δεν καταφέραμε να επικοινωνήσουμε με όλους όσους θα θέλαμε να στείλουν τις ευχές τους. Αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί στα 66 χρόνια θρύλου του Απόλλωνα, κανείς δεν μπορεί να επιλέξει ακριβοδίκαια, γι’ αυτό και ο αριθμός είναι συμβολικός. Ξέρουμε πως η αγάπη και οι ευχές, όλων όσων πέρασαν από την ομάδα μας σε αυτά τα 66 χρόνια, είναι δεδομένες. Τέλος, κλείνουμε αναφέροντας πως από το φετινό ρόστερ, ευχές στέλνουν οι ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν από τον κόσμο μας πρόσφατα, στη χρυσή ενδεκάδα της δεκαετίας. Με αυτά τα λίγα λόγια, σας αφήνουμε να απολαύσετε ένα αφιέρωμα, που είμαστε βέβαιοι πως θα ξυπνήσει όμορφες αναμνήσεις και θα φέρει συγκίνηση και περηφάνια στον κάθε Απολλωνίστα. Χρόνια πολλά Απόλλωνα!#66ΧρόνιαΘρύλου #ΑπόλλωνΛεμεσού #ApollonFC #66YearsOfHistory

Gepostet von Apollon FC am Dienstag, 14. April 2020

Κι επειδή οι παλαίμαχοι ίσως να επισκίασαν τον Χαμπή, να αναφερθούμε και σε αυτόν τον πιστό στρατιώτη ο οποίος ζει στην ομάδα μας εδώ και 40 χρόνια.

Μεγάλε Χαμπή θα ξαναγεμίσουμε τα γήπεδα. Να ‘σαι σίγουρος.

Χαμπής Ευριπίδου, ένα όνομα μια ιστορία!

Έχει βιώσει ολα τα βηματα του Απόλλωνα. Τη δύσκολη αρχή, την προσπάθεια επιβίωσης και καταξίωσης αλλά και τις πολλές μεγάλες στιγμές σε Κύπρο και Ευρώπη.Χαμπής Ευριπίδου, ένα όνομα μια ιστορία! 💙#66ΧρόνιαΘρύλου #ΑπόλλωνΛεμεσού #ApollonFC #66YearsOfHistory

Gepostet von Apollon FC am Dienstag, 14. April 2020