Η ΚΟΠ υπενθυμίζει για το σημερινό… μενού- Σήμερα κρίνεται το μέλλον των φετινών διοργανώσεων στο νησί μας-  Στις 14:30 η Άτυπη Γενική Συνέλευση – Θα ακολουθήσει συνεδρία του Δ.Σ της ΚΟΠ για να λάβει τις αποφάσεις:

Η σχετική ανακοίνωση:

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου όπως έχει ανακοινωθεί από χθες, έχει συγκαλέσει για σήμερα Παρασκευή 8 Μαΐου και ώρα 2:30 μμ στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ, Άτυπη Γενική Συνέλευση με θέμα την εξέταση της κατάστασης που δημιουργήθηκε μετά τη λήψη μέτρων από τη κυβέρνηση κατά της πανδημίας του κορονοϊού, που είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή των πρωταθλημάτων.

Στο πλαίσιο της συνεδρίας θα γίνει συζήτηση και τοποθετήσεις από τα μέλη σχετικά με το μέλλον των διοργανώσεων της φετινής σεζόν. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας της ´Άτυπης Γενικής Συνέλευσης, θα ακολουθήσει συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ, όργανο το οποίο είναι αρμόδιο να λάβει τις αποφάσεις.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν κατόπιν σχετικής άδειας του Υπουργείου Υγείας και στην βάση των περιορισμών που θέτουν τα Διατάγματα της κυβέρνησης. Θα συμμετέχουν μόνο οι απόλυτα απαραίτητοι ενώ δεν θα επιτραπεί η δημοσιογραφική κάλυψη.