“Νομίζω υπάρχει πρόβλημα αντίληψης στην Ομόνοια. Φαίνεται πως εμείς απαγορεύεται να σχολιάσουμε με την κρίση μας τα τρία πέναλτι. Φάσκει και αντιφάσκει. Είναι δυσάρεστο πως στην Ομόνοια κρίνουν πως αφήνουμε υπονοούμενα για την ίδια την ομάδα παρά το ότι το ξεκαθαρίσαμε» αυτά δήλωσε Νεκτάριος Πετεβίνος μετά το ντέρμπι με την Ομόνοια.

Για την θέση του ΑΠΟΕΛ όσο αφορά την κάθοδο ξένων διαιτητών… “Επίσης διάβασα ότι ο Φανούρης είπε πως το ΑΠΟΕΛ τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ της καθόδου ξένων διαιτητών. Κάποτε διερωτώμαι αν αντιλαμβανόμαστε άλλα από αυτά που λέω. Είναι Ελληνικά που μιλάμε…  Εγώ είπα αν υπάρχει πρόθεση από τον Απόλλωνα να απευθυνθεί στην ΚΟΠ, το ΑΠΟΕΛ είναι πάντα πρόθυμο να συζητήσει οτιδήποτε σε σχέση με την βελτίωση του Κυπριακού ποδοσφαίρου αν του ζητηθεί» αυτά δήλωσε Νεκτάριος Πετεβίνος μετά το ντέρμπι με την Απόλλωνα.

ΥΓ 1. Αρφούι μα ΟΛΟΙ έχουν πρόβλημα αντίληψης; Εξηγήστε σε όλο το φίλαθλο κοινό της Κύπρου σε τι γλώσσα να συνεννοούμαστε για να καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας!

ΥΓ 2 Γουστάρουμε να είστε και αδικημένοι!

Κατηγορούμαστε για προσπάθεια χειραγώγησης των ΜΜΕ την ώρα που υπήρξαν καταγγελίες από δημοσιογράφους για επιθέσεις εναντίον τους.

Πραγματικά είναι να απορείς…

ΥΓ 3 Εννοείται ρε αρφούι ότί είναι για να απορείς. Αφού εσείς βαλθήκατε να στείλετε τον κόσμο στο φρενοκομείο με την κατά συρροή καταστρατήγηση των ποδοσφαιρικών κανονισμών!

Κατηγορούμαστε για προσπάθεια χειραγώγησης των ΜΜΕ την ώρα που υπήρξαν καταγγελίες από δημοσιογράφους για επιθέσεις εναντίον τους.

Πραγματικά είναι να απορείς…

ΥΓ 4 Αρφούι είσαι σπουδαίος

Η καταγγελία οποιουδήποτε διαιτητή δεν εξυπηρετεί οτιδήποτε. Όταν οι αρμόδιοι αποφασίζουν να τιμωρήσουν κάποιο δεν είναι επειδή τον κατάγγειλε κάποια ομάδα.

ΥΓ 5 Εννοείται ρε αρφούι μου δεν εξυπηρετεί οτιδήποτε ΑΦΟΥ Η ΟΚΚΑ ΕΝ 400, ΚΟΦΤΕΙ ΣΑΣ τίποτε;