“Αναφορικά με προχθεσινές μου δηλώσεις σε σχέση με τα επεισόδια στα δημοσιογραφικά θεωρεία του σταδίου στα τελευταία στάδια του αγώνα Ομόνοιας – ΑΠΟΕΛ, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι λόγω λανθασμένης πληροφόρησης αναφέρθηκα σε πρόκληση από δημοσιογράφο, με αποτέλεσμα συγκεκριμένος αθλητικός συντάκτης να στοχοποιηθεί αδίκως και να δέχεται απειλές. Διερευνώντας περαιτέρω το θέμα και μιλώντας προσωπικά με παρόντες φιλάθλους και άλλους παριστάμενους, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρξε οποιαδήποτε φραστική ή άλλη πρόκληση από τον εν λόγω συντάκτη ή άλλο δημοσιογράφο, γι’ αυτό θεωρώ υποχρέωσή μου προβώ σε αυτή τη δημόσια διευκρίνιση και να εκφράσω τη λύπη μου για την αναστάτωση που προκλήθηκε.
Προς αποφυγή παρόμοιων επεισοδίων θα επανεξετάσουμε, μεταξύ άλλων, σε συνάντηση που θα έχουμε με την ΕΑΚ τις διαδικασίες που διέπουν τη χρήση των δημοσιογραφικών θεωρείων”

Αυτά αναφέρει ο κύριος Φοίβος Κωνσταντινίδης με γραπτή του δήλωση για τα γεγονότα στα θεωρία του Γ.Σ.Π το βράδυ της Δευτέρας.

ΥΓ Φοίβο δέχθηκες πιέσεις για να διαφοροποιήσεις τις δηλώσεις σου και  για να παραποιηθούν ακολούθως τα γεγονότα. Θεωρούμε ότι ένας παράγοντας και Διευθυντής σταδίου όπως εσείς θα έπρεπε να μείνει ανεπηρέστος από κάθε είδους πιέσεις που σου ασκεί ο Α-ΚΟΠ-ΕΛ!