Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλων 1982 αναφέρεται ξανά στην κάρτα φιλάθλου…

Αναλυτικά:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 12.11.2019

“Μάγκες, αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ, αλάνια της ΘΥΡΑ ΕΝΑ,

Ο χρόνος περνά και τα αποτελέσματα είναι ξεκάθαρα πλέον σε όλους. Αυτό το ηλίθιο και ανούσιο κατασκεύασμα που ονόμασαν Κάρτα Φιλάθλου έχει όπως είχαμε προβλέψει καταστρέψει τον αθλητισμό στο ταλαίπωρο νησί μας. Ας χαίρονται μερικοί και να διατυμπανίζουν πόσες καρτούλες φαντάσματα κατάφεραν να πουλήσουν, ας συνεχίσουν να προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους πως είναι ικανοποιητικές οι 3-4 χιλιάδες κόσμου σε παιχνίδια ντέρμπι κι ας συνεχίσουν να στρουθοκαμηλίζουν την στιγμή που τα γήπεδα ερημώνουν και παρουσιάζουν εικόνα βουβής κινηματογραφικής ταινίας.

Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ δεν θα σταματήσουμε ποτέ να τους ξεφτιλίζουμε και να τονίζουμε την πραγματική εικόνα. Εμείς κύριοι είμαστε ΟΠΑΔΟΙ, όχι φίλαθλοι. Γι’ αυτό εξάλλου και συνηθίζουμε να αναφερόμαστε σε Κάρτα Οπαδού. Ούτε φίλοι του ποδοσφαίρου είμαστε, ούτε της καλαθόσφαιρας, ούτε της πετόσφαιρας… Είμαστε ΟΠΑΔΟΙ, αγαπάμε αρρωστημένα και παθολογικά, στηρίζουμε και στεκόμαστε δίπλα σε ότι είναι ΑΠΟΛΛΩΝ!

Ναι κύριοι θα το τονίζουμε συνεχώς διότι η μεγάλη μάζα κόσμου, ΜΜΕ και των γραβατωμένων φωστήρων που μας πλασάρουν το «μέτρο», αναφέρονται συνεχώς και μόνο στο ποδόσφαιρο αγνοώντας προκλητικά τα υπόλοιπα αθλήματα λες και εκεί δεν υπάρχουν αθλητές που αγωνίζονται, δεν υπάρχουν παράγοντες, προπονητές και ένα σωρό άτομα τα οποία προσφέρουν κάνοντας θυσίες για να τα κρατήσουν στη ζωή.

Αυτήν την βδομάδα η ΘΥΡΑ ΕΝΑ θα ασχοληθεί με την καλαθόσφαιρα και έπεται συνέχεια..

Το τμήμα καλαθόσφαιρας αντρών του ΘΡΥΛΟΥ μας, μετά το πολύ καλό ξεκίνημα στην φετινή χρόνια, υποδέχεται την Παρασκευή στο γήπεδο μας την αντίστοιχη ομάδα της αεκ. Το παιχνίδι προφανώς θα διεξαχθεί μεταξύ συγγενών και φίλων σε ένα κλειστό βουβό και χωρίς παλμό.

Εμείς λοιπόν ως ΘΥΡΑ ΕΝΑ έχουμε αποφασίσει όπως βρεθούμε στην προπόνηση της ομάδας μας δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο στους καλαθοσφαιριστές και στον προπονητή μας πως η απουσία μας από τους αγώνες έχει λόγο και αιτία. Απέχουμε από τα παιχνίδια ξεκάθαρα λόγω της Κάρτας τους χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν αναγνωρίζουμε πως και αυτοί κουβαλάνε το ιερό έμβλημα του ΘΡΥΛΟΥ στην φανέλα.

Αύριο λοιπόν μάγκες. Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούνε στο κλειστό μας. Το ραντεβού έχει οριστεί για τις 18:00 το απόγευμα. Τρελαμένα και αρρωστημένα, για εμάς και τον οπαδικό μας αγώνα, για την ΘΥΡΑ ΕΝΑ και για όλα όσα αντιπροσωπεύει το όνομα ΑΠΟΛΛΩΝ”!