Ο αστικός μύθος λέει ότι οι μόνοι οργανισμοί που θα επιβιώσουν μετά από μια (μακριά από εμάς) πυρηνική καταστροφή είναι οι κατσαρίδες.

Μπούρδες!!!

Αφού κάτι τέτοιο δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια εκτίμηση από κάποιους αθκιασερούς επιστήμονες που προφανώς δεν είχαν με τι άλλο να ασχοληθούν.

Πρόσφατα, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Λευκωσίας Χριστόφορος Τορναρίτης μας αποκάλυψε ότι, ο Κώστας Χριστοδούλου Καραβίδας είχε ενεργό συμμετοχή στο κτίσιμο της ομάδας του φέτος. Για να φρεσκάρουμε μάλιστα τη μνήμη μας, ο Καραβίδας ήταν γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού πριν 15 χρόνια όταν ήταν πρόεδρος του Ολυμπιακού ξανά ο Τορναρίτης. Αυτά έγιναν βεβαίως πριν τσακωθούν άγρια μεταξύ τους και αρχίσουν τα …ξεκατινιάσματα!

Ο Τορναρίτης μας είπε επίσης ότι ο Καραβίδας είναι ο γενικός αρχηγός της συμπαθούς κατά τα άλλα ομάδας του ΑΣΙΛ Λύσης, ομάδα που φαίνεται να κατευθύνεται τα επόμενα χρόνια για τα μεγάλα σαλόνια ότι κι’ αν σημαίνει αυτό…

Είπα να το ψάξω λίγο περισσότερο (σιγά το πράγμα δηλαδή, ας είναι καλά το διαδίκτυο) και διαβάζω στην επίσημη ιστοσελίδα της Δόξας Κατωκοπιάς ότι πρόεδρος της ομάδας είναι ο Κώστας Χριστοδούλου (άλλως Καραβίδας, προσθέτω εγώ)

Έμαθα επίσης ότι, υπάρχει μια εταιρεία που αυτοδιαφημίζεται μάλιστα ως η μεγαλύτερη στην Κύπρο στο είδος της (αντιπρόσωπος ποδοσφαιριστών) με το πιασάρικο ονοματάκι «K & O SPORTS MANAGEMENT & COMMUNICATION LTD». Ψάχνω λοιπόν πάλι στο διαδίκτυο (ένα λεπτάκι όλο κι’ όλο μου πήρε) και βρίσκω ότι Director της Εταιρείας αυτής είναι ο Κώστας Χριστοδούλου (άλλως Καραβίδας θα ξανα-προσθέσω εγώ).

Σε όλες σχεδόν τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας (εκτός του Απόλλωνα) υπάρχουν ποδοσφαιριστές που αντιπροσωπεύονται από αυτή την Εταιρεία. Την Εταιρεία στην οποία Director με τον πιο επίσημο τρόπο είναι ο Κώστας Χριστοδούλου ενώ ταυτόχρονα είναι και πρόεδρος ομάδας πρώτης κατηγορίας!

Αλήθεια ο πρόεδρος του ΚΟΑ τι λέει για το συγκεκριμένο θέμα;  Μήπως ο πρόεδρος της ΚΟΠ δεν τα γνωρίζει αυτά τα πράγματα;

Επανερχόμαστε λοιπόν από εκεί που ξεκινήσαμε:

Μπούρδες τα περί ανθεκτικότητας των κατσαρίδων. Στην νήσο Κύπρο καταρρίψαμε και αυτόν τον μύθο. Οι πιο ανθεκτικοί οργανισμοί στον τόπο μας κυρίες και κύριοι είναι οι Καραβίδες. Οι οποίες καραβίδες «βρίσκουν και κάμνουν» κατά την Κυπριακή, εφόσον στις καρέκλες στρογγυλοκάθονται δεινόσαυροι που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τίποτε. Ας παραδειγματιστούν όμως από τους προ εκατομμυρίων ετών προγόνους τους. Που εξαφανίστηκαν δια παντός παρά την τρομερή τους όψη και διασώθηκαν οι βρομερές κατσαρίδες και οι κάθε λογής καραβίδες…

Υ.Γ. Δεν αντέχω …θα το πω. Μίλησε το παλληκάρι σε αυτή την «υπέροχη» εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και θέαμα» και είπε ένα σωρό μπούρδες μεταξύ των οποίων όπως για το πώς έφυγε από τον Απόλλωνα και πήγε στο αποελ, αλλά βαριέμαι να ασχοληθώ. Το γεγονός όμως ότι αναφερόμενος στον πρόεδρο της ομάδας του, του έριξε τόσο γλείψιμο, τι να πω… Αυτό με ξεπερνά! Μάλιστα όταν τον χαρακτήρισε παρεξηγημένο (μιλάμε για τον Μάκη) για την …ατίθαση εικόνα που βγάζει δεν άντεξα από το πολύ γέλιο.

Να ‘ναι καλά το παλληκάρι!