Στο εξωτερικό θα μεταβεί τις επόμενες ημέρες ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ομάδας ομάδας Πέτρος Κονναφής ο οποίος έχει επαφές με στόχους οι οποίοι έχουν εντοπιστεί σε θέσεις όπου ομάδα θα προβεί σε ενίσχυση ενόψει της νέας μεταγραφικής περιόδου.

Προτεραιότητα για την τεχνική ηγεσία είναι η απόκτηση δυο επιθετικών, δυο ακραίων επιθετικών, ενός επιτελικού μέσου, ενός ανασταλτικού μέσου, ενός αριστερού ακραίου αμυντικού και δυο τερματοφυλάκων.

Το ότι η ομάδα συμμετέχει εκ νέου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε συνδυασμό με τα καλά συμβόλαια τα οποία προσφέρει τα τελευταία χρόνια, τις παρέχουν την δυνατότητα να προσεγγίσει καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Στόχος να αποφευχθούν τα σοβαρά λάθη του πισινού προγραμματισμού που ουσιαστικά πλήρωσε η ομάδα από τον Ιανουάριο και μετά.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η ομάδα θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές σε έμψυχο δυναμικό της, κάτι το οποίο σαφέστατα προμηνύει ότι οι φίλοι της ομάδας θα παρακολουθήσουν ένα ολοκαίνουριο Απόλλωνα στις αρχές Ιουλίου και τα πρώτα ευρωπαϊκά της παιχνίδια.