Το προβληματικό ξεκίνημα της ομάδας μας στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο προκαλεί απογοήτευση και ταυτόχρονα προβληματισμό στους ιθύνοντες της ομάδας, στους οποίους αναλογούν και καταλογίζονται σοβαρές ευθύνες για την στελέχωση της ομάδας στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Πλέον με τα υπάρχοντα δεδομένα θα πρέπει πορευτεί η ομάδα μέχρι τον Ιανουάριο, όταν τότε θα πρέπει με κάθε τρόπο και κάθε κόστος να καλυφθούν οι όποιες αδυναμίες υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με τα όσα διαπιστώσαμε από τα μέχρι τώρα παιχνίδια, στην ομάδα θα πρέπει να έρθει ένας επιτελικός μέσος ο οποίος θα προσδώσει ποιότητα στην λειψή μεσαία μας γραμμή και ταυτόχρονα πλουραλισμό στον τρόπο επιθετικής ανάπτυξης.

Ένας ακόμη ακραίος επιθετικός, όπως επίσης και ένας επιθετικός ο οποίος θα μπορεί να μετουσιώσει την παραμικρή ευκαιρία που μας παρουσιάζεται σε τέρμα.

Αυτές είναι οι μεγάλες και ΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ αδυναμίες οι οποίες μας στοιχίζουν αυτή τη στιγμή.

Θα έπρεπε λοιπόν να αρχίσει το ψάξιμο και ο εντοπισμός των τριών αυτών ποδοσφαιριστών οι οποίοι από την 1η Ιανουάριου 2020 να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα μας.