Είναι αυτονόητο ότι για να κριθεί επιτυχημένη μια σεζόν πως η ομάδα πρέπει αν επιτύχει τους στόχους της οι οποίοι τα τελευταία χρόνια είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, του κυπέλλου και η είσοδος στους ευρωπαϊκούς ομίλους.

Επίσης, όπως τόνισε η διοίκηση, η ομάδα δεν ξεφεύγει από το οικονομικό πλαίσιο που μπορεί να βαδίσει.

Στο πρώτο σκέλος όπως φαίνεται δυσκολευόμαστε. Παρόλο που δίκαια αξίζαμε 2-3 πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια, εντούτοις δεν τα καταφέραμε. Κι αυτό φυσιολογικά χρεώνεται στη διοίκηση της ομάδας.

Σε ότι αφορά τους άλλους στόχους η ομάδα μας κατάφερε να πετύχει πολλά.

Κατέκτησε 3 κύπελλα, το οποίο ισοδυναμεί με το 1/3 αυτών που έχουμε κατακτήσει σε ολόκληρη την ιστορία μας, έχουμε προκριθεί τέσσερις φορές σε ευρωπαϊκό όμιλο και κυρίως, νιώθουμε οικονομικά ασφαλείς και ο σύλλογος εκπέμπει αγωνιστική και οικονομική υγεία.

Ας μην ξεχνάμε που βρισκόταν η ομάδα στο πρόσφατο παρελθόν. Μόλις το 2011 (!) διενεργούνταν έρανοι για να διατηρηθεί η ομάδα μας “εν ζωή”. Ποιος μπορεί να ξεχνάει το τι περάσαμε πουλώντας λαχεία στη τηλεόραση;

Θυμηθείτε πως βλέπαμε το μέλλον πριν από 8 χρόνια και πως τώρα. Σε ποιο σημείο είναι η αφετηρία μας και ποιος ο στόχος μας σήμερα και σε τι στοχεύαμε τότε.