Good evening lads,

Έγιναν πάρα πολλά το τελευταίο μήνα, με αποτέλεσμα και πάλι η ομάδα μας να βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο και να επικρατεί ένα συναίσθημα αμφισβήτησης μεταξύ των οπαδών.

Αν και οπαδός, με τα πολλά χρόνια ενασχόλησης μου με την ομάδα μας αλλά και γενικά με το ποδόσφαιρο, έχω πλέον αποκτήσει μια πιο ήρεμη άποψη σχετικά με το τι γίνεται κατά καιρούς στην ομάδα, την οποία θα μοιραστώ μαζί σας.

Μεταγραφικός Σχεδιασμός

Με το πέρας της μεταγραφικής περιόδου (εκκρεμεί πιθανή απόκτηση ενός ακόμα παίκτη) μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Κρίνοντας πως η μόνη αποτυχημένη προσθήκη είναι ο Μπεσάτ, θεωρώ πως λίγο πολύ οι μεταγραφές μέχρι στιγμής είναι επιτυχημένες. Η μόνη μου ανησυχία σχετικά με το ρόστερ της ομάδας μας, είναι η απουσία ενός δημιουργικού μέσου (10άρι) καθώς ο Φακούντο πλέον δεν με πείθει. Η ομάδα χρειάζεται ένα παίκτη ο οποίος θα έχει αυτό το κάτι, θα μπορεί να δημιουργήσει φάσεις από το πουθενά και να πάρει το παιχνίδι πάνω του.

Ρομπέρζ

Προσωπικά, ήμουν πάρα πολύ απογοητευμένος με το τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα Ρομπέρζ οι ιθύνοντες της ομάδας. Η καθημερινή παραπληροφόρηση και τα αμέτρητα άρθρα που εκθείαζαν το θέμα, δημιούργησαν ρήξη στις τάξεις των φίλων της ομάδας μας και θεωρώ πως παροιμία περιστατικά πρέπει να αποφεύγονται. Με την ανακοίνωση της παραμονής του θεωρώ το θέμα λήξαν και προχωρώ… Welcome back παικταρά!

 Σωφρόνης Αυγουστή

Λάθος το timing της απόλυσης του Κάττου κατά την ταπεινή μου γνώμη καθώς οι επιλογές στον παρόν στάδιο είναι σίγουρα περιορισμένες και όποιος και να έρθει θα έχει πάρα πολύ δύσκολο έργο. Ελπίζω στην πορεία να αποδειχτεί σωστή η κίνηση και η ομάδα να συνεχίσει να παίζει το ελκυστικό ποδόσφαιρο που μας συνήθισε τα τελευταία χρόνια.

Μεγάλε Σωφρόνη Αυγουστή, ότι και να πω είναι λίγο, απλά σε ευχαριστώ για τις αξέχαστες στιγμές που πρόσφερες σε όλους τους Απολλωνίστες , αν και μου χρωστάς κανένα 10χίλιαρο για τις 6 εκδρομές που έκανα με την ομάδα να τελευταία χρόνια.

Έφκαλες μας finance#putmusic

Πέτρος Κονναφής

Το λιγότερο άδικη η εξοντωτική κριτική που ασκείται στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας από μερίδα οπαδών καθώς τα τελευταία χρόνια οι μεταγραφές που γίνονται είναι κατά μεγάλο βαθμό ποιοτικές και πετυχημένες. Επίσης, τα καυστικά σχόλια σχετικά με παλαιότερη ανάρτηση του Κονναφή με τοιχογραφία του Τσε, είναι παντελώς άσχετα με το πόστο που έχει στον Απόλλωνα και το να κρίνεις ένα άνθρωπο από επαγγελματικής άποψης για τις πολιτικές του πεποιθήσεις βρίσκεται στα όρια του ρατσισμού! Ο Κονναφής σε συνεργασία με τον Σωφρόνη και με περιορισμένο μπάτζετ σε σχέση με το αποέλ, έκτισαν μια υπερομάδα που παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Η συζήτηση για μίζες και άλλα σχετικά δεν μπορεί να γίνεται στο φλου, όποιος έχει αποδείξεις για τα λεγόμενα του ας βγει μπροστά και να τα παρουσιάσει, το facebook  δεν είναι δικαστήριο.

Αποκλεισμός από την Ευρώπη

Δεν θα το κρύψω πως και εγώ έμεινα απογοητευμένος από τα αποτελέσματα και τον αποκλεισμό από την PSV αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα δεν είναι καλή. Μιλάμε για την δεύτερη καλύτερη ομάδα του Ολλανδικού ποδοσφαίρου που έχει μια από της καλύτερες ακαδημίες ποδοσφαίρου στο κόσμο, εκατομμύρια μπάτζετ και συμμετοχές σε Ευρωπαϊκούς ομίλους κάθε σεζόν. Στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα και στον πολυπόθητο στόχο που είναι να το κατακτήσουμε.

Κλείνοντας, συνιστώ ηρεμία και ενότητα  μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος καθώς μόνο έτσι θα έχουμε πιθανότητες για να το φέρουμε στο λ1μάνι.

ΑΠΟΛΛΩΝ μέχρι τέλους!

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ!

– Ο Σκωτσέζος